3.5.12

Ο Αντώνης Σαμαράς … θα πάρει την Πόλη!!!


Όλα τα όπλα χρησιμοποιεί ο Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να πετύχει τον ... επαναπατρισμό των ψηφοφόρων του κόμματός του, που σήμερα δηλώνουν ότι την Κυριακή θα στηρίξουν κόμματα που βρίσκονται στα δεξιά της ΝΔ. Στη μάχη αυτή, λοιπόν, μπήκε και η ... Αγία Σοφία! Πώς;

Με το επτάλεπτο διαφημιστικό μήνυμα της ΝΔ, από το οποίο έχουν αφαιρεθεί, έπειτα από κατάλληλη τεχνική εξεργασία (δείτε την φώτο), οι μιναρέδες που υψώνονται γύρω από το σύμβολο του Βυζαντίου...
Προφανώς οι σύμβουλοι του προέδρου της ΝΔ θεώρησαν σκόπιμο να προβάλουν αυτή την εικόνα, μήπως και πείσουν τους ακροδεξιούς ότι με τον Αντώνη Σαμαρά πρωθυπουργό «θα πάρουμε και την Πόλη»! Μόνο που αυτά δεν γίνονται με Photoshop.
Για την ιστορία, πάντως, μόλις έγινε γνωστή η σχετική επεξεργασία της εικόνας, οι συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ απέσυραν το σχετικό στιγμιότυπο και άφησαν το υπόλοιπο σποτ, στο οποίο κυριαρχεί η εικόνα του Αντώνη Σαμαρά!!!

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/5/12 16:21

    Καλύτερα να πάρει τα βουνά για να σωθούμε όλοι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/5/12 17:09

    Λες να είναι ο μαρμαρωμένος βασιλιάς; Και ξεμαρμάρωσε; Ε όχι εντελώς αλλά το κατιτίς του!
    Aει σιχτίρ βλαμένοι ε βλαμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/5/12 17:11

    Ίσως έτσι θα μειώσει την ανεργία. «Πολεμώντας» για την Αγιά Σοφιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/5/12 17:12

    Τον Ιούνιο του 2009 ο Σαμαράς ήταν υπουργός Πολιτισμού. Όταν ενέκυψε θέμα με την Αγία Σοφία τι έπραξε; Τίποτα. Όταν όμως συμφέρει τον Σαμαρά. Τότε:
    Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια δηλαδή, ένα αίσχος γενικώς ....το σποτ συνεχιστής μεγάλων ηγετών ο Σαμαράς πάει τρελαθήκαμε εντελώς.

    «ΠΑΙΧΝΙΔΙ»ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ - Η UNESCO ΕΙΔΕ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ
    Κυριακή, 21 Ιούνιος 2009 05:30

    Το σύμβολο του χριστιανισμού καταρρέει μπροστά στα σχέδια των τούρκων
    Η επιτροπή πολιτιστικής κληρονομίας της UNESCO είδε επισκευές που δεν έγιναν
    καμία αντίδραση από το φανάρι που "δεν είδε" δημοσίευμα της "ΧΟΥΡΙΕΤ" καμία αντίδραση από την ελληνική πολιτεία
    Οι Τούρκοι καταστρέφουν την Αγία Σοφία και άλλα μνημεία που αποτελούν μέρος της παγκόσμιας πολιτισμικής κληρονομιάς στην Κωνσταντινούπολη με τις ευλογίες της UNESCO, η οποία μέσα σε λίγους μήνες - κατά περίεργο τρόπο - άλλαξε γνώμη για τη νέα βαρβαρότητα και αδιαφορία των Τούρκων όσον αφορά στην προστασία του συμβόλου του χριστιανισμού και του βυζαντινού πολιτισμού, κι αυτό χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση από την ελληνική πολιτεία!
    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/06/unesco.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/5/12 19:50

    Λίγα λόγια για τον Φαήλ.... εεε τον Αντώνη Σαμαρά ήθελα να πω!!!

    Μυστικό σχέδιο:

    Ο πρωθυπουργός Σαμαράς, αφού με αριστοτεχνικές διπλωματικές κινήσεις και στρατηγική υψηλής ραπτικής (και βάλε..) κατορθώσει να έχει την ενεργό υποστήριξη Ρώσων και την ενεργό ουδετερότητα του ΝΑΤΟ, δίνει εντολή στις ένοπλες δυνάμεις μας υπό τον ΥΠΕΘΑ Φαήλο Κρανιδιώτη και ανακαταλαμβάνουν τα πάντα μέχρι την Άγκυρα. Ο Μίκης ΘΕοδωράκης παραλαμβάνει τον καθόλου συμβολικό τίτλο του Αυτοκράτορα Αιγαίου και Μικράς ΑΣίας με τη συναίνεση του (ηττημένου) τουρκικού στοιχείου. Ο Αβραμόπουλος αρκείται στον τίτλο του μπέη της Ρούμελης.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΕΝΑΡΙΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/5/12 01:01

    Aααα....... έχεις ξεφύγει Αντωνάκη,,,,,, Από κάτι παλιολαϊκιστές σαν τα μούτρα του έμεινε ο στρατός μας στα βάθη της Aνατολής και χάσαμε τη Σμύρνη μας.
    Κοπρίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/5/12 01:03

    Λίγο έθνος, λίγο θρησκεία και το αγόρι μου... Έτσι ξεγέλασε και τους ψηφοφόρους του ο Ραχοϊ. Έλληνες, έχετε τις προεκλογικές υποσχέσεις που σας αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/5/12 14:25

    Όπως καταλαβαίνετε ο άνθρωπος είναι και ολιγον τραλαλακαι αδίστακτος και επικίνδυνος.
    ραλαλας διότι φαίνεται ότι πιστεύει ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί ηλίθιοι στη χώρα αυτή ώστε να μπορούν να ακούσουν αυτά τα εμετικά αναμασήματα χωρίς να ξερνάνε. Αδίστακτος και επικίνδυνος διότι φαίνεται ότι δεν θα διστάσει να ξαναπεί και να κάνει οτιδήποτε, όσο ακραία βλακώδες και ζημιογόνο για τη χώρα είναι αυτό, αρκεί να γίνει πρωθυπουργός. Οτιδήποτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.