22.5.12

Ενιαίο πολιτικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την ιδρυτική δήλωση στον Άρειο Πάγο


Ως ενιαίο πολιτικό κόμμα υπέβαλε ιδρυτική δήλωση στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο ΣΥ.ΡΙΖΑ, προκειμένου στην περίπτωση που έλθει πρώτο κόμμα στις εκλογές του Ιουνίου, να διασφαλίσει το μπόνους των 50 εδρών που προβλέπει ο εκλογικός νόμος.

Σύμφωνα με την ιδρυτική δήλωση το νέο κόμμα φέρει το όνομα «ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» με το ίδιο έμβλημα και προβλέπεται ότι διοικείται και εκπροσωπείται από 19μελή διοικούσα επιτροπή που αποτελείται από τους:
Αλέξιο Τσίπρα (πρόεδρο του κόμματος και της διοικούσας επιτροπής) και τους Εμμανουήλ Γλέζο, Κωνσταντίνο Αθανασίου, Νικόλαο Μανιό, Γεώργιο Νικολακάκη, Αντώνιο Νταβανέλο, Αναστασία Χριστοδουλοπούλου, Γεράσιμο Σπαθή, Νικόλαο Μπουζάνη, Ιωάννη Θεωνά, Παναγιώτη Λάμπρου, Γεώργιο Σαπουνά, Ευγένιο Αγγελόπουλο, Κωνσταντίνο Πουλάκη, Αλέξανδρο Καλίδη, Σοφια Σακοράφα, Ευσταθία Κωτσάκη, Σπυριδωνα Κότσια και Δημητριο Βίτσα.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/5/12 00:01

    Είναι επειδή πιστεύει στην απλή αναλογική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/5/12 01:56

    Τσίπρα ξετσίπωτε φαρισαίε. Πήγες στην Ευρώπη αλαζόνα και σου την φέρμαραν καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/5/12 07:46

      ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΟΙΧΟ ΤΟΙΧΟ.ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/5/12 10:38

      Ανώνυμε 23/5/12 07:46

      Πρόσεχε τι εύχεσαι. Οι όμορφοι (και νέοι και "φερέλπιδες") πρωθυπουργοί όμορφα ... κρεμιούνται.

      Και μπορεί να πάρουν κι άλλους μαζί τους. Εσύ μείνε μακριά γιατί όσο πολιτισμένοι να είμαστε, τον όχλο που θα σας ψάχνει μετά από ... 2μηνη πρωθυπουργία (χοχοχο) Τσίπρα, δεν θα μπορούμε να του πούμε "αφήστε το το παλικάρι".

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/5/12 14:28

      Να τον κάνετε ρε παιδιά Πρωθυπουργό. Μόνο έτσι θα επαναληφθεί ακριβώς η ελληνική ιστορία. Άλλον έλεγαν προδότη, άλλον έλεγαν όργανο των ξένων, αλλά τελικά οι επόμενοι έφεραν την καταστροφή και εκτελέστηκαν στο Γουδή. Όταν έρθει εκείνη η ώρα, εμείς οι "προδότες" θα τον σώσουμε από τη μανία σας.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.