21.5.12

Ημερίδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας στην Κομοτηνή


Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων της 21ης Πανελλήνιας Εμπορικής Έκθεσης «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2012», εντάσσεται η ημερίδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης και το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης.

Η ημερίδα αφορά την παρουσίαση των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος «Βιώσιμη Ανάπτυξη» και «Στρατηγικός Σχεδιασμός Προϊόντων», την Τρίτη 22 Μαΐου 2012, ώρα 17:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Βασ. Γεωργίου 2Β, Κομοτηνή.
Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να την παρακολουθήσουν.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος21/5/12 18:17

    το προσπάθησε πολύ ο ΠΕταλωτής και το κατέθεσε και σαν κεντρική στρατηγική του επιδίωξη για την τοπική ανάπτυξη στην κεντρική προεκλογική του ομιλία, τη διεθνοποίηση του Δημοκριτείου. Η ημερίδα αυτή είναι η καλύτερη απόδειξη των δυνατοτήτων και των προοπτικών για 2-3 χιλ ξένους φοιτητές σε πρώτη φάση στην Κομοτηνή. Όχι ότι το Διεθνές Πανεπιστήμιο βρίσκεται εδώ. ΜΠΟΡΕΙ όμως να διεθνοποιηθεί άνετα και ΠΡΕΠΕΙ το Δημοκρίτειο. Με στρατηγικό στόχο το διπλασιασμό του!!! Με εισαγωγή ξένου αίματος!!! Αυτός είναι στρατηγικός στόχος αλλά με Πεταλωτήδες κάτι γίνεται, με λοιπούς χλωμό το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.