24.5.12

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ με τον Πρόεδρο της ΜΟΔ


Συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρη Γιαννακίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Παύλο Δαμιανίδη, τον Προϊστάμενο της Διαχειριστικής Αρχής της ΑΜ-Θ Βασίλη Πιτσινίγκο και στελέχη της ΕΔΑ ΠΑΜΘ, είχε την Πέμπτη 24 Μαΐου 2012, ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΜΟΔ ΑΕ (ΜΟΝΑΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ) Δρ. Μάριος Καμχής στην Κομοτηνή.

Αντικείμενο της συνάντησης είναι ο συντονισμός των ενεργειών, η παροχή της απαραίτητης τεχνικής βοήθειας αλλά και η επίλυση προβλημάτων προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα η υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2007 2013 (ΕΣΠΑ), το κλείσιμο των ημιτελών έργων του Γ’ ΚΠΣ, ο σχεδιασμός για την Διαχείριση των Απορριμμάτων, καθώς και η πρόοδος των έργων προτεραιότητας.
Ο κ. Καμχής εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους ρυθμούς και την  πορεία υλοποίησης των προγραμμάτων στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ εκφράζοντας ταυτόχρονα την βεβαιότητα ότι  θα αξιοποιηθούν όλα τα Ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία που η χώρα έχει στη διάθεση και χρηματοδοτούνται από Ευρωπαϊκούς πόρους.
Ο Περιφερειάρχης στην  συνάντηση επανάλαβε την θέση της Περιφέρειας για αξιοποίηση κάθε χρηματοδοτικού πόρου που θα συμβάλει στην υλοποίηση της αναπτυξιακής πρότασης της Περιφέρειας και στην υπέρβαση της κρίσης.
Ο κ. Γιαννακίδης για μία ακόμη φορά εξήρε το έργο της διαχειριστικής Αρχής τονίζοντας ότι μέχρι το τέλος της προγραμματικής περιόδου η δυναμική της απορρόφησης ευρωπαϊκών κονδυλίων και συμβασιοποίησης έργων θα φέρουν την Περιφέρεια στις πρώτες θέσεις πανελλαδικά, δημιουργώντας ταυτόχρονα τις υποδομές για την νέα εποχή και το ρόλο που η Περιφέρεια καλείται να διαδραματίσει στη νέα οικονομία και στη νέα γεωγραφία.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/5/12 16:44

    Ζυμώσεις χωρίς το ΠΑΣΟΚ;

    Τρομερό ενδιαφέρον παρουσιάζει η ανακοίνωση ότι οι κινήσεις πολιτών «Κοινωνικός Σύνδεσμος», «Μπροστά», «Νέοι Μεταρρυθμιστές», «Π80», «Πρωτοβουλία Β» και «Πολιτεία 2012», οργανώνουν την Πέμπτη 24 Μαΐου, στις 18:30, στην αίθουσα Δ10 «Κωστής Παλαμάς» στην Τεχνόπολη (Πειραιώς 100), εκδήλωση. Όλες αυτές οι κινήσεις είναι ΠΑΣΟΚογενείς και κινούνται στην περιφέρεια του κόμματος, χωρίς την...
    οργανωτική διάρθρωση του κόμματος. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι, ενώ ως στόχος τους είναι να συζητήσουν τα μέλη και οι φίλοι των κινήσεων τις κρίσιμες επερχόμενες εκλογές, την ανάγκη διαμόρφωσης κυβέρνησης εθνικής συνεννόησης ικανής να εξασφαλίσει την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη και την επαναδιαπραγμάτευση των όρων και των χρονοδιαγραμμάτων του μνημονίου, καθώς και τις αναγκαίες διαδικασίες για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς με τη συμμετοχή των ευρύτερων μεταρρυθμιστικών και σοσιαλδημοκρατικών δυνάμεων και των δυνάμεων της ανανεωτικής Αριστεράς, δεν υπάρχει πουθενά η λέξη ΠΑΣΟΚ. Κρατήστε τη σημείωση αυτή για τις μετεκλογικές εξελίξεις στον χώρο του ημιθανούς κόμματος… Α.Χ.
    "Το Ποντίκι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/12 17:21

      Το ΠΑΣΟΚ ιδεολογικά λεηλατήθηκε από τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη, το κατάντησαν κόμμα χωρίς οπαδούς και φιλάθλους.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/5/12 17:17

    Μα ποιος νομίζετε ότι σας πιστεύει με τα προγράμματα και θαύματα.
    Όλο τα ίδια και τα ίδια, με τη διαφορά ότι δεν κινείται τίποτα στην αγορά της εργασίας. Πρώτα να τα κάνουν και μετά να τα ανακοιωνουν ακόμη μυαλο δεν εβαλαν. Εμ δεν έχουν καμια επαφή με την κοινωνία με την αγορά να διαπυστώσουν απο πρωτο χερι τι συμβαίνει. Οτιδήποτε λέγετε στοιχειώδης ζωη εφτασε στα άκρα, αυτη είναι η αλήθεια.Ας κλείσουν τουλάχιστο τα ημιτελή έργα,πριν καταστραφούν τελείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.