2.5.12

Ανάδειξη του Εθνικού Πάρκου Οροσειράς Ροδόπης


Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Παρανεστίου σύσκεψη με θέμα: «Η ανάδειξη του Εθνικού Πάρκου της Οροσειράς Ροδόπης και ο συντονισμός των ενεργειών των εμπλεκόμενων φορέων».

Στη σύσκεψη, η οποία διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας και το Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Οροσειράς Ροδόπης και κατά τη διάρκεια αυτής, την οποία συντόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιάννης Ξανθόπουλος, παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο του Φ.Δ.Ο.Ρ. Νικόλαο Αβτζή το έργο που επιτελείται από το φορέα προκειμένου να εξασφαλιστεί η προστασία, η ανάδειξη και η ανάπτυξη του εθνικού πάρκου και επισημάνθηκε η αναγκαιότητα εξασφάλισης συνεργασιών μεταξύ όλων των φορέων που δραστηριοποιούνται εντός των ορίων του.
Στη συζήτηση που ακολούθησε αναδείχθηκε η αναγκαιότητα της συνεργασίας και αναζητήθηκαν τρόποι προκειμένου να διασφαλιστούν συνέργειες σε μόνιμη βάση με στόχο την ανάπτυξη και τη συνολική ανάδειξη του εθνικού πάρκου με  ταυτόχρονη μέριμνα για την προστασία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.