1.5.12

Ο άνθρωπος θα αφήσει ιστορία…


Είναι ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός ο οποίος θα έσβηνε το χρέος μέσα σε 1 χρόνο !!! Τώρα προχωράει σε κάτι πιο σουρεαλιστικό! Θα μειώσει την ανεργία κάτω από το μισό, μέσα σε 3 χρόνια!!! Αυτός υποσχέθηκε ο μέγιστος Αντώνης Σαμαράς μιλώντας την Πρωτομαγιά σε εργαζόμενους και ανέργους στο Λαύριο. Ο πατριωτικότερος όμως δεν έμεινε εκεί.

Τόνισε επίσης ότι θα υποκινήσει ανάκαμψη που θα φτάσει τις 9 ποσοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας!!!
Είναι μετά να μην τον αγαπάμε τον Αντώνη; Απλά ο άνθρωπος δεν είναι για την Ελλάδα. Κάνει για πρωθυπουργός στην Δημοκρατία του Κονγκό, γιατί νομίζει ότι απευθύνεται σε Κονγκολέζους…

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/5/12 13:37

    που του βαρεί του λολοθοδωρή!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/5/12 19:30

    ΝΔ: Διαφημιστικό βίντεο με την Αγία Σοφία χωρίς μιναρέδες
    (Πάμε για πολύ τραλαλά στις εκλογές, θα δώσουν και τα βρακιά τους, συμμάζεμα θέλουν.
    Αντε και στην Κόκκινη Μηλιά με το καλό, έτσι θα πραγματοποιηθεί το όνειρο του
    Σαμαρά της Χρυσής Αυγής , του Καρατζαφέρη του Καμμένου )

    Άρωμα...Μεγάλης Ελλάδας έχει το νέο προεκλογικό σποτ της ΝΔ, η οποία επιχειρεί πέρα από την παρουσίαση της πολιτικής φιλοσοφίας του Αντώνη Σαμαρά, να αγγίξει και τις πατριωτικές χορδές των δεξιών και ακροδεξιών ψηφοφόρων. Για αυτό το σκοπό επιστρατεύθηκε και η Αγία Σοφία, η οποία «φιγουράρει»...χωρίς μιναρέδες!

    Στο προεκλογικό βίντεο, ο Πρόεδρος της ΝΔ μιλάει για τον Ελύτη και λέει πως έχει βαθιά πίστη στους Έλληνες και τις πανάρχαιες ικανότητες τους. «Για να δείξουμε σε όλο τον κόσμο τι θα πει Ελλάδα, τι θα πει δύναμη ψυχής» αναφέρει στο προεκλογικό του βίντεο ο κ. Σαμαρά και αμέσως μετά ακολουθεί ένας στίχος του νομπελίστα ποιητή

    «Κι ας μας φωνάζουν αεροβάτες
    Φίλε μου όσοι δεν ένιωσαν ποτέ με τι
    Σίδερο με τι πέτρες τι αίμα τι φωτιά
    Χτίζουμε ονειρευόμαστε και τραγουδούμε!»

    Οι λέξεις αρμονικά ταιριασμένες με τις εικόνες: Ελύτης, Παρθενώνας, Μαρία Κάλας, η αφή της ολυμπιακής φλόγας. Και κάπου στο 6:40, κάνει την εμφάνισή της μια ρομαντική εικόνα της Αγίας Σοφίας χωρίς μιναρέδες και με σταυρό στην κορυφή του τρούλου, «κλείνοντας το μάτι» στα αντανακλαστικά των δεξιών και ακροδεξιών ψηφοφόρων..
    . .tovima.gr/afieromata/elections2012/article/?aid=455632
    .iefimerida.gr/news/48492/νδ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/5/12 00:05

    Ο "Δεν βλέπω την ώρα να γίνω Πρωθυπουργός".....Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία, στην απέλπιδα προσπάθεια τους να μαζέψουν.....κανέναν ξέμπαρκο δεξιό, ως επι το πλείστων αγαθοέλληνες παππούληδες και γιαγιουλίτσες στα χωριά....., έβγαλε διαφημιστικό σποτ με την Αγία-Σοφία χωρίς τους μιναρέδες όμως.....!!
    Τι άλλο θα κάνει ο άνθρωπος για να γίνει πρωθυπουργός !!
    Διαφημιστικό βίντεο με την Άγια Σοφία χωρίς μιναρέδες, ναι θα αφαιρέσει και τους μιναρέδες…..ενώ έτοιμος είναι σχεδόν μιναρές και τζαμί στον Βοτανικό…..
    Άρωμα…..Μεγάλης Ελλάδας υπόσχεται η ΝΔ, η οποία επιχειρεί να αγγίξει και τις πατριωτικές χορδές των δεξιών και ακροδεξιών ψηφοφόρων.
    Για αυτό το σκοπό επιστρατεύθηκε και η Αγία Σοφία, η οποία «φιγουράρει»…..χωρίς μιναρέδες.....!
    Τι κωμικοτραγικές καταστάσεις ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/5/12 00:15

    Δεν ξεχνώ τον Ιανουαριο του 1990. Ήταν υποργός Εξωτερικών και την Κομοτηνή την έκανε μπάχαλο και την Διέλυσε ο Σαμαράς. Τώρα θέλει να γίνει πρωθυπουργός ίδιες τακτικές μετά 20 χρόνια. Τημ Ουνέσκο την ρώτησε ο Σαμαράς γι' αυτό το διαφημιστικό σποτ; Η Αγία είναι προστατευόμενο μνημείο της Ουνέσκο, και ανήκει σρην παγκόσμια πολιτισμένη κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/5/12 07:20

    Επικίνδυνες γελοιότητε; Για να μαζέψεις ψήφους από τους ακροδεξιούς που σε στήριξαν να γίνεις πρόεδρος και μετά σου έφυγαν, ξεπερνάς κάθε όριο.
    Που παραπέμπει ανεκδιήγητε θρασύτατε και αδίστακτε οπορτουνιστή η Αγία Σοφία χωρίς μιναρέδες και με σταυρό.
    Ποιους χαϊδεύει και επιβραβεύει εντός και ποιους προκαλεί αδικαιολόγητα και άδικα εκτός και τι διπλωματικά πατήματα και δεκανίκια τους προσφέρει.
    Τι καταστροφικούς μύθους υποθάλπτει και τι εθνικιστικές παραμύθες λιπαίνει.
    Εκτός και αν γελοίε, πιστεύεις ότι η Αγία Σοφία είναι ελληνικό κτήμα.
    Αδίστακτε πατριδοκάπηλε… και γιατί γελοίε εθνικιστή!! Για όλα σε έχω ικανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.