22.5.12

Μιλάνε όλοι … μιλάνε και οι κώλοι!


Το αδιάφθορο και διαφανή πρόσωπο της ΝΔ στη βόρεια Ελλάδα! Ο Ζορό, αρκουδιάρης, γελοίος, γραφικός και πλέον υπόδικος πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Πανίκας Ψωμιάδης … σε ρόλο τιμητή των πάντων! Με νέο ρόλο, αυτού του επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας της ΝΔ έδωσε συνέντευξη τύπου.

Σ’ αυτήν χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα, Θαθανδρέου του 2012, φαντασιόπληκτο νέο και ιμιτασιόν Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ μιλώντας για τον Πάνο Καμμένο τόνισε πως «ρίχνει νερό στον μύλο του ΣΥΡΙΖΑ και θέλει να φέρει τους κομμουνιστές στην εξουσία»!!!
Μιλάνε όλοι … μιλάνε και οι κώλοι.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/5/12 10:52

    Διαφωνώ μαζί σου εν μέρει.

    Περισσότερο κώλους θεωρώ τους απανταχού Καραμανλήδες, Ρουσσόπουλους, Βενιζέλους και άλλα είδη εγχώριας πανίδας (και χλωρίδας, γιατί μερικοί προσεγγίζουν, πλέον, αυτήν).

    Ο Ψωμιάδης ακόμη δεν τα πήρε από καμία Siemens. Αυτό του δίνει περισσότερα δικαιώματα να λέει και να κάνει διάφορα, εκεί που άλλοι δεν πρέπει να βγαίνουν από το σπίτι.

    Uli Chris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/5/12 11:00

    Το μόνο σοβαρό κόμμα συγκριτικά είναι το ΠΑΣΟΚ

    Παρά την παγκοίνως γνωστή σαπίλα του

    Όλοι οι άλλοι είναι προφανέστατα αχαρακτήριστα προβληματικές περιπτώσεις πολιτικών σχηματισμών και συλλογής "στελεχών" και "οπαδών"

    ΠΑΣΟΚ ψηφίζουμε για να υπάρχει κάποια μικρή ελπίδα σοβαρότητας για τον τόπο όσο κι αν μας πίκρανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.