8.5.12

Παραδόθηκαν οι στολές στους Δραμινούς λαμπαδηδρόμους από τον Δήμαρχο Δράμας


Με φόντο τους  Ολυμπιακούς  Αγώνες του 2012 που θα διεξαχθούν στο Λονδίνο, από τις 27 Ιουλίου ως τις 12 Αυγούστου, παραδόθηκαν οι στολές στους Δραμινούς λαμπαδηδρόμους που θα μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα κατά την διέλευσή της από την πόλη.

Οι στολές στους έξι λαμπαδηδρόμους και δέκα συνοδούς παραδόθηκαν από τον ίδιο τον Δήμαρχο Δράμας Κυριάκο Χαρακίδη ο οποίος δήλωσε πως «είναι τιμή για την πόλη μας η διέλευση της Ολυμπιακής φλόγας. Τα ιδεώδη του αθλητισμού και του Ολυμπισμού που γεννήθηκαν στην Ελλάδα έμειναν άσβηστα ανά τους αιώνες μεταφέροντας σε όλη την υφήλιο  τις πανανθρώπινες αξίες τους. Η φλόγα τη Αρχαίας Ολυμπίας  αντανακλά το μεγαλείο του Ελληνικού πνεύματος και του πολιτισμού μας για το οποίο συνεχίζουμε να είμαστε  περήφανοι και σήμερα παρά τις συμπληγάδες τις εποχής μας».
Να σημειώσουμε επίσης ότι η Ολυμπιακή φλόγα θα βρίσκεται στη Δράμα όπου και θα διανυκτερεύσει  στις 14 Μαΐου στις 6.00 το απόγευμα και θα διασχίσει την διαδρομή από το Διοικητήριο μέχρι την Πλατεία Ελευθερίας μέσω της οδού Εθνικής Αμύνης. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:
14/05/2012
18.00 άφιξη Ολυμπιακής Φλόγας στη Δράμα μέσω της Εθνικής Αμύνης
18.05 αφή βωμού στην πλατεία Ελευθερίας
18.10 χαιρετισμοί από το Δήμαρχο Δράμας, τον εκπρόσωπο του «Λονδίνου2012» και τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής
18.20 πολιτιστικό πρόγραμμα με χορούς και τραγούδια του τόπου μας
Διανυκτέρευση της αποστολής
15/05/2012
08.00 αναχώρηση της Ολυμπιακής Φλόγας από την πόλη μας ακολουθώντας τη διαδρομή Πλατεία Ελευθερίας, Αγία Σοφία, 19η Μαΐου, Πατριάρχου Διονυσίου, Ταξιαρχία, Αγίας Βαρβάρα, Οδυσσέως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.