22.5.12

8 τόνους τρόφιμα παρέλαβε ο Δήμος Κομοτηνής για τους άπορους δημότες του


Ο Δήμος Κομοτηνής μέσω της Κοινωνικής του Υπηρεσίας, παρέλαβε το εμπορευματοκιβώτιο με την βοήθεια που συγκεντρώθηκε στον Δήμο Μέσα Γειτονιάς της περιοχής Λεμεσού προκειμένου να δοθεί σε άπορες οικογένειες αλλά και μέσω του Κέντρου Σίτισης σε άπορους σιτιζόμενους συνδημότες μας.

Η βοήθεια περιλαμβάνει 8 περίπου τόνους με τρόφιμα μακράς διάρκειας και στην παράδοση ήταν παρών ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Μανανάς και εκ μέρους του Δήμου Μέσα Γειτονιάς οι δημοτικοί σύμβουλοι  Ανδρέας Θεοφάνους, ιατρός και πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Μέσα Γειτονιάς, η αντιπρόεδρος Στέλλα Κοντού και το μέλος Στάθης Γρηγορίου.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/5/12 13:21

    Μανανας και πασης Ροδοπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/5/12 10:32

    Ποιος Μανανάς μωρέ.

    Αυτός μόνο για τη φωτογραφία και το μοίρασμα της βοήθειας για ψηφοσυλλέκτης είναι (και εκεί του αξίζει να είναι κιόλας...)

    Απορώ: ένας δε ρώτησε το Δήμαρχο "ρε Γιώργη, πώς τα κατάφερες και εντόπισες τη βοήθεια αυτή και την δέσμευσες για λογαριασμό της Κομοτηνής;"

    Φοβερή δημοσιογραφία έχουμε στην πόλη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.