26.4.12

El Classico στην Κομοτηνή!!!


Η ΠΑΕ Πανθρακικός ενημερώνει τους φιλάθλους της, ότι έχει ξεκινήσει η κυκλοφορία των εισιτηρίων για την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 18:00, μεταξύ του ομάδας της Κομοτηνής και της Βέροιας.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής. Μια συνάντηση ιδιαίτερα σημαντική, ως την επόμενη,  για την ομάδα μας στην προσπάθεια που πραγματοποιεί ώστε να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Super League και να βρεθεί στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Όπως και στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια η διοίκηση του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ, γνωρίζοντας τις οικονομικές και όχι μόνο δυσκολίες που υπάρχουν στην περιοχή μας, όρισε φτηνή τιμή εισιτηρίου στις θύρες του Δημοτικού Σταδίου Κομοτηνής, ευελπιστώντας πως για ακόμη μια φορά οι φίλαθλοι του Πανθρακικού θα ανταποκριθούν και θα γεμίσουν το γήπεδο ώστε να αποτελέσουν τον 12ο παίχτη.
Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος της εν λόγω αναμέτρησης και μετά από συνάντηση που είχε η Διοίκηση της ομάδας με αντιπροσωπεία φιλάθλων, αποφασίστηκε η Θύρα 5 (δημοσιογραφικά θεωρεία) να επαναλειτουργήσει. Η τιμή εισιτηρίου για τη συγκεκριμένη θύρα, όπως και αυτή της θύρας 2, θα είναι 8 €.
Αναλυτικά οι τιμές εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:
Θύρα 1 (σκεπαστή κερκίδα): 10 €
Θύρα 2 (πέταλο): 8 €
Θύρα 5 (κερκίδα δημοσιογράφων): 8 €
Θύρα 6: 10 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.