23.4.12

Τα φαντάσματα επιστρέφουν…


Ο κουρασμένος πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έκανε εμφάνιση στο Ζάππειο ΙΙΙ και ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά! Τα πλάνα των τηλεοπτικών καναλιών γέμισαν με Κώστα και Αντώνη να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται!

Η ΝΔ εμφανίζει τον χειρότερο πρωθυπουργό της Ελλάδας που ανέδειξε ως κόμμα, με τον χειρότερο αρχηγό της ιστορίας της! Λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, ρίχνει στην μάχη … τα βαριά επικοινωνιακά της «όπλα». Δυο άνθρωποι, οι οποίοι είναι δεκαετίες στην πολιτική και δεν έχουν να παρουσιάσουν κανένα έργο. Άτολμοι, άβουλοι, λίγοι, λαϊκιστές…
Κι όμως για μερικούς, οι δυο αυτοί πολιτικοί, είναι κεφάλαια για τον τόπο! Τράτζικ…

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/4/12 23:26

    Οι ανίκανοι, όταν ανέβουν σε κάποιο αξίωμα, όσο πιο ανάξιοι είναι, τόσο πιο....
    αδιάφοροι γίνονται και φουσκώνουν από θράσος και αφροσύνη. ( Δημόκριτος )

    Κάθε μορφή πολιτικής ανοχής προς πρόσωπα, που κατέστρεψαν τον Τόπο, δεν είναι νοητή. Κατά συνέπεια, στον Ελληνικό Λαό εναπόκειται να δώσει την απάντηση που αρμόζει και σ’ αυτούς τους πολιτικούς και σ’ όλους εκείνους που τους στηρίζουν, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/4/12 09:07

    Μας τάζουν λαγούς και πετραχήλια προεκλογικά, ενώ η ύφεση τινάζει στον αέρα την απασχόληση σύμφωνα με την Ετήσια Έκθεση του κ. Γιώργου Προβόπουλου.
    Μας παριστάνουν τους Ευρωπαϊστές, αλλά η πολιτική τους νοοτροπία και συμπεριφορά παραμένει σταθερή της 10ετίας του 1950.
    Τα φαντάσματα επιστρέφουν από το παρελθόν, εκβιάζουν το λαό με το γνωστό σλόγκαν «εθνικοί λόγοι» επιβάλουν να υπερψηφισθούν.

    Η Έκθεση του κ. Προβόπουλου επισημαίνει:

    Να σπάσει όλα τα αρνητικά ρεκόρ κινδυνεύει η ελληνική οικονομία, καθώς όπως επισημαίνει στην Ετήσια του Έκθεση ο Γιώργος Προβόπουλος, εάν δεν εφαρμοστούν εδώ και τώρα όλες οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, δεν πρόκειται να δούμε τα πολυπόθητα σημάδια ανάκαμψης ούτε στο τέλος του 2013!

    Το μόνο σίγουρο είναι, πάντως, ότι και το 2012 η ύφεση θα χτυπήσει «κόκκινο» αφού εκτιμάται ότι θα αγγίξει το 5%, με ό,τι συνεπάγεται αυτό βέβαια για τους δείκτες απασχόλησης αλλά και τους δημοσιονομικούς στόχους.

    Απαντώντας στα όσα ακούγονται και γράφονται για το αντίδοτο στη βαθιά ύφεση, ο Κεντρικός Τραπεζίτης αναφέρει ότι για να ξεφύγει η ελληνική οικονομία από το φαύλο κύκλο «ύφεση- πρόσθετα μέτρα- βαθύτερη ύφεση», η λύση σίγουρα δεν είναι μια, αλλά απαιτείται συνδυασμός κινήσεων και δράσεων. Πέρα από την εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, που λίγο ως πολύ χαρακτηρίζονται μονόδρομος, τέσσερις είναι οι βασικές προϋποθέσεις για την επιστροφή στην ανάπτυξη:

    Η βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος με στροφή στον εξαγωγικό προσανατολισμό, με τη μείωση του Κράτους και την αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας, με την υιοθέτηση ενός σύγχρονου, απλού, σταθερού και δίκαιου φορολογικού συστήματος
    Η ταχύτερη και αποτελεσματικότερη απορρόφηση των περίπου 14,5 δισ ευρώ του ΕΣΠΑ που λιμνάζουν στα ταμεία των Βρυξελλών
    Η υλοποίηση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων
    Η ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, μέσω της οποίας θα ενισχυθούν τα επίπεδα ρευστότητας στην αγορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/4/12 16:14

      TO KOMMA ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΕ,ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος24/4/12 14:34

    Γιαυτό θα ψηφίσουμε Προβόπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/4/12 19:02

    θυμαστε οταν προσπαθούσε να περασει ο Καραμανλης, καποιες απο τις μεταρυθμισεις που τωρα θεωρουμε αυτονοητες, τι εκανε ο ΓΑΠ και τα πρωτοπαληκαρα του μνημονιου; Εκλειναν τα λιμανια για τις αποκρατικοποιησεις , αποχωρουσαν απο τη Βουλη για τα πανεπιστημια, προπηλακιζαν τους επενδυτες και συμβουλους της ΔΕΗ για το ανοιγμα της αγορας κλπ. εκανε λαθη η ΝΔ που δεν ετρεξε ποιο γρηγορα το 2004. ηταν ετοιμη η κοινωνια να την ακολουθησει ομως; οταν γινοταν 100 συμβασεις στα ΕΛΤΑ τα αριστερα κομματα ελεγαν παρτε 200 κλπ. η αριστερα και το ΠΑΣΟΚ ενοχοποιησαν την ιδιωτικη πρωτοβουλια και τωρα ψαχνουμε να βρουμε το δαιμονιο του Ελληνα που μονο στο εξωτερικο διαπρεπει γιατι εκει του το αξιολογουν οπως πρεπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.