27.4.12

Ο Σπάρτακος παίρνει θέση για τις εκλογές…

Η παράταξη του Δήμου Κομοτηνής «Σπάρτακος» παίρνει θέση για τις εκλογές και ρίχνει όλους τους «μνημονιακούς» στον Καιάδα! Τα σχόλια δικά σας…

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/4/12 22:52

    Οι υπεύθυνοι έχουν υποχρέωση να ξεβρομίσουν τη πόλη από αυτά τα αίσχη των εξτρεμιστών. Μην κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Είναι ντροπή ηγέτες της Ευρώπης και Έλληνες πολιτικοί να απεικονίζονται κατ’ αυτό τον τρόπο με αυτόν τον φασιστικό λογότυπο. Απ' όπου παιρναμε κατεβάζουμε τις αφίσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/4/12 00:31

      ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΔΑΠΕΡΓΟΛΑ??ΤΙ 'ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ??ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ??

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/4/12 09:06

    Οι κολλητοί του Βορίδη, του Φαήλου, του Πεταλωτή, του Ευριπίδη, του Γιανναρά (ψηφίστε ... Μάνο ο φιλόσοφος) και πολλών άλλων τώρα τους βρίζουν. Καλά δε λένε κιόλας Βορίδη στον Καιάδα. Ούτε Φαήλο γερμανοτσολιά. ΠΑΣΟΚ στην πυρά εννοούν, αλλά τέλος πάντων, τι να περιμένεις από "καλόγερους" (κυριολεκτικά και μεταφορικά) που δεν έχουν καμία σχέση με τη ζωή. Τουλάχιστον οι Ευρυπίδης και Πεταλωτής εκπροσωπούν το σύστημα, υπάρχουν άνεργοι, υπάρχουν εργαζόμενοι πιεσμένοι, φταίνε ας πούμε για αυτό, αλλά καταλαβαίνουν τι συμβαίνει στη γη. Τι σημαίνει πραγματική ΄ζωή με ατυχίες και λαχεία. Ενώ οιΣπάρτακοι ίπτανται στον ... ουρανό. Αλλά εστί ... θεία Δίκη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/4/12 12:05

      Τα τελευταία γεγονότα δίνουν την εντύπωση πως από το σκηνικό παρακράτους απουσιάζει μόνο το τρίκυκλο που σκότωσε τον Γρηγόρη Λαμπράκη. Δεν είναι μόνο σενάρια επί χάρτου αλλά γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη μπροστά μας.
      Τόσο ο Σαμαράς όσο και ο Καμμένος περιγράφουν στις ομιλίες τους τον αστυνομικοστρατιωτικό κρατικό μηχανισμό που οραματίζονται.
      Οι ψηφοφόροι έχουν 7-8 μέρες στη διάθεσή τους να τους κατεβάσουν τις κουκούλες.
      Κι όλα αυτά συμβαίνουν στο χώρο της Δεξιάς που μας έχει συνηθίσει σε παρακρατικές μεθοδεύσεις. Βέβαια τα πράγματα θα μπορούσαν να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται. Δηλαδή αυτό που δείχνει σήμερα σαν σύγκρουση να μεταβληθεί εν μια νυκτί σε συνεργασία.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.