30.4.12

Μαζική η συμμετοχή της νεολαίας στο κάλεσμα του Ευριπίδη Στυλιανίδη


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ευριπίδη Στυλιανίδη με τους νέους της Ροδόπης την Παρασκευή 27 Απριλίου στο Café El Clasico στην Κομοτηνή. Σε μία εποχή απαξίωσης της πολιτικής οι νέοι άνθρωποι ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα του Ευριπίδη Στυλιανίδη, εξέφρασαν τις αγωνίες τους και συζήτησαν μαζί του τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής.

Οι ερωτήσεις της νεολαίας προς τον ροδοπίτη πολιτικό κάλυπταν πληθώρα θεμάτων αλλά επικεντρώθηκαν στην αγωνία για την επόμενη μέρα των εκλογών και τους κινδύνους που υπάρχουν στην περίπτωση έλλειψης μίας ισχυρής ηγεσίας που θα σηκώσει στις πλάτες της την έξοδο της πατρίδας μας από την κρίση και τις κοινωνικές συνέπειες του Μνημονίου.
Ο Βουλευτής Ροδόπης, ακούγοντας με ιδιαίτερη προσοχή τις επισημάνσεις της νέας γενιάς, συζήτησε διεξοδικά τα ερωτήματα που του υπέβαλαν, κάνοντας αυτοκριτική για τα λάθη και τις παραλείψεις των πολιτικών, επισημαίνοντας παράλληλα ότι οι πολίτες πρέπει να κρίνουν αυστηρά τους πολιτικούς χωρίς όμως ισοπεδωτικές λογικές, ξεχωρίζοντας τους άξιους και δίνοντας τους δύναμη να συνεχίσουν.
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης με επιχειρήματα και προτάσεις έθεσε με σαφήνεια τα διλήμματα των εκλογών, παρουσίασε τις προγραμματικές δεσμεύσεις της ΝΔ για την περιοχή και τόνισε την ανάγκη οι νέοι να προσέλθουν στην κάλπη όχι απλώς για να διαμαρτυρηθούν αλλά για να επιλέξουν τις προτάσεις και τους πολιτικούς που έχουν αποδείξει ότι έχουν θάρρος, την εμπειρία και την θέληση να οδηγήσουν τη χώρα μας στο Μέλλον.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/4/12 13:21

    κανένας Κομοτηναίος ήταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/12 21:38

      απο τη στιγμη που δεν επεσαν τζατζικια....οχι, δεν ηταν..

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/5/12 21:14

    αυτος τουλαχιστον εχει να δειξει εργο στην ροδοπη ο πεταλωτης τι εκανε; αληθεια τι λεει στον κοσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/5/12 01:14

    Λέτε βλακείες.Το μέλλον μας είναι η κυρία Μανάνα.Κανένας άλλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.