18.3.12

Οι υποψήφιοι της ΝΔ σε Καβάλα και Δράμα


Πραγματικός συνωστισμός στους εν δυνάμει υποψηφίους βουλευτές παρατηρείται για τη ΝΔ στην Καβάλα και την Δράμα. Τα ονόματα που σας δίνουμε τις τελευταίες ημέρες, μας δίνονται από την Συγγρού, όπου έχουν φτάσει οι αιτήσεις! Επομένως κάθε ένσταση «υποψηφίου» να μεταβιβάζεται στα κεντρικά της ΝΔ!!! Στην Καβάλα και την Δράμα, έχουμε τους εξής υποψηφίους:

Στη Δράμα, ενδιαφέρον εκδηλώνεται από τον πρώην δήμαρχο της πόλης Θωμά Μαργαρίτη, τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Δημήτρη Κυριακίδη, την Άννα Δαϊλάκη, ανιψιά του πρώην βουλευτή Σταύρου, τον Σταύρο Παπαδόπουλο και τη Νικολέτα Τσεπέλη.
Στην Καβάλα, όπου νυν βουλευτής είναι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, αίτηση υποψηφιότητας κατέθεσαν οι Γιάννης Πασχαλίδης, Γιώργος Καλαντζής, Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης, Βασιλική Παπουτσή-Μήττα, Δήμητρα Τσανάκα, Χρήστος Τριανταφυλλίδης, Θεόδωρος Καλλιοντζής, Μαρίνα Φιλιππίδου, Ειρήνη Κουρτίδου και Νικόλαος Κιοσές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.