19.3.12

Μεγάλη νίκη του Πανθρακικού που σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας

Το τρένο του Πανθρακικού έχει επόμενη στάση την απευθείας άνοδο! Οι «πράσινοι» πανηγύρισαν την εντός έδρας νίκη επί της Παναχαϊκής και έπιασαν στην 1η θέση τη Βέροια, με ένα ματς λιγότερο.

Οι παίκτες του Πανθρακικού φρόντισαν να σημειώσουν ένα γρήγορο γκολ με τον Μίνγκα στο 3’ και παρά την πίεση που δέχτηκαν στη συνέχεια, έφυγαν με το πολύτιμο τρίποντο, διακόπτοντας το αήττητο σερί που είχαν οι Αχαιοί στις 9 τελευταίες αγωνιστικές.
  
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Σαρακατσάνος, Κοντογουλίδης, Χρήστου, Βαγγελόπουλος, Μπαϊκαρά, Μουνάφο, Λιαπάκης (71' Μακρυδημήτρης), Μίνγκας (83' Χλωρός), Μπέλιτς (63' Πόνσε), Σταθης. 
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πουρής, Βλασσόπουλος, Ντίνας, Κοιλιάρας, Θεοδωρέλης, Τσεμπερίδης (46' Μ' Πιά), Σπίνουλας, Πακάλτσης (65' Ουατάρα), Ιωάννου, Φουρτάδο, Ατματζίδης (77' Πετρόφ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.