21.3.12

Η Άνοιξη μπήκε στην εκπομπή της Κατερίνας Στογίδου και μας αρέσει


Με τον καλύτερο, ομορφότερο και τον πιο δροσερό τρόπο μας βάζει τις τελευταίες μέρες στην Άνοιξη, η Κατερίνα Στογίδου και οι συνεργάτες της στα πλατό του Θράκη ΝΕΤ! «Πάντα παίζει κάτι» καινούργιο και ενδιαφέρον και η καλή διάθεση μεταφέρεται μέσα από τα στούντιο, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Κάθε απόγευμα 18:00- 20:00, διασκεδάσουμε και ενημερωνόμαστε από την Κατερίνα Στογίδου, την Καλλιόπη Χουρίδου (που ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα της αρχή), την Ράνια Κεντέρογλου και τον Αντώνη Μαργαρίτη. Και την γευστική πινελιά, δίνει φυσικά ο παλιός συνεργάτης της Κατερίνας, Κωνσταντάν, με ανοιξιάτικες λιχουδιές!!!
Πληροφορίες μας μάλιστα αναφέρουν ότι στιγμιότυπα της επιτυχημένης εκπομπής θα παρακολουθούμε και από μεγάλο αθηναϊκό κανάλι. Αυτό και αν είναι επιτυχία και απόδειξη της καλής δουλειάς που γίνεται από την χαμογελαστή και εύθυμη παρέα του Θράκη ΝΕΤ! Άντε και εις ανώτερα παιδιά!
[via]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.