18.3.12

Παλαιοκομματικές νοοτροπίες Δερμεντζόπουλου στον Έβρο!!!

Ο λύκος και αν γέρασε … τρίχωμα δεν αλλάζει! Ο βουλευτής της ΝΔ στον Έβρο Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος αν και βρισκόμαστε στο 2012 λειτουργεί ως μια παλαιοκομματική καρικατούρα! Ο λόγος;

Εδώ και δύο μέρες έχουν βγει τα αποτελέσματα του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας στον Έβρο, με 5 χιλιάδες υποψηφίους να τους έχουν εγκριθεί οι αιτήσεις και να είναι έτοιμοι να δουλέψουν. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 19 Μαρτίου. Την διαδικασία έχει αναλάβει το Εργατικό Κέντρου Ορεστιάδας.
Από το πρωί του Σαββάτου λοιπόν, το πολιτικό γραφείο του βουλευτή τηλεφωνεί, καθώς έχει προμηθευτεί την σχετική λίστα, στους επιτυχόντες και τους ενημερώνει ότι σύντομα θα πιάσουν δουλειά!!! Τους λέει μάλιστα ότι κι ο βουλευτής έχει βάλει το χεράκι του.
Απίστευτα πράγματα!!! Μία λέξη μόνο μπορεί να χαρακτηρίσει τη συγκεκριμένη «πρωτοβουλία» του βουλευτή … ντροπή!!!

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/3/12 13:15

    ντροπή και στους 3 τους προηγούμενους ,τα ίδια κάνανε και το 2007-9 ,τα ίδια και χειρότερα,ας ξυπνήσει ο κόσμος ,αυτοί να αλλάξουν δεν πρόκειται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/3/12 17:33

    ντροπη σου!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/3/12 22:04

    Ειναι καιρος να τους μαυρισουμε..παντου νεα προσωπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/3/12 09:45

    Ειναι αυτος που η κορη του αγωνιζεται να παρουν οι βουλευτες τα αναδρομικα.Καμμια εμπιστοσυνη στον κυριο αυτον και την οικογενεια του.Σκεφτεται μετα απ αυτον να βαλει την κορη του υποψηφια στην Ν.Δ. Ο λαος αγαπητα Αλεκο σε καταλαβε.Εγω που σε ψηφιζα μαλλον τωρα δεν θα μπορεσω.Καλη τυχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έπειτα από επικοινωνία με τον βουλευτή Έβρου Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο, ο ίδιος διαψεύδει το δημοσίευμα μας και τονίζει πως αυτό δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.

    Την ίδια ώρα όμως οι καταγγελίες από υποψηφίους του διαγωνισμού προς το ιστολόγιο μας πληθαίνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/3/12 19:55

    Έτσι έμαθε να λειτουργεί αυτό συνεχίζει να κάνει.Όσο υπάρχουν χαϊβάνια και τον ψηφίζουν καλά κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.