12.3.12

Οι υποψήφιοι της ΝΔ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη


Συνωστισμός υποψήφιων βουλευτών, που θυμίζει λίγο το 2004, καταγράφεται αυτές τις ημέρες στη ΝΔ. Οι αιτήσεις για περίπου 400 θέσεις έχουν ξεπεράσει τις 1.200 και για τους νομούς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης «παίζουν» τα εξής ονόματα:

Νέο τοπίο καταγράφεται τόσο στη Δράμα, όπου ο Μαργαρίτης Τζίμας μένει εκτός ψηφοδελτίου. Στη Δράμα ακούγονται τα ονόματα του πρώην δημάρχου της πόλης Θωμά Μαργαρίτη, του πρώην προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Δημήτρη Κυριακίδη, της Νικολέτας Τσεπέλη και της ανιψιάς του πρώην βουλευτή Σταύρου Δαϊλάκη, Άννας.
Στην Καβάλα θέση στη λίστα θα έχει ο βουλευτής Νίκος Παναγιωτόπουλος, καθώς και ο πρώην υπουργός Γιώργος Καλαντζής, ενώ ακούγονται τα ονόματα των Γιάννη Πασχαλίδη, Μαρίνας Φιλιππίδου και Βασιλικής Μήττα, ενώ μετά την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του πρώην νομάρχη Καβάλας, Θόδωρου Καλλιοντζή, η υποψηφιότητά του μάλλον δυσκολεύει.
Στη Ροδόπη σίγουρες υποψηφιότητες είναι του βουλευτή και γραμματέα προγράμματος Ευριπίδη Στυλιανίδη, του Κυριάκου Μπαμπασίδη και της Βούλας Ελευθεριάδου.
Στην Ξάνθη ενδιαφέρονται η Πελαγία Βώβου και η Γεωργία Ανδρέου, ενώ στον Έβρο, αν επιστρέψει στο κόμμα και στη λίστα ο βουλευτής Αλέκος Δερμεντζόπουλος, θα έχει ως βασικό αντίπαλο τον Άκη Γεροντόπουλο.
Θέση στη λίστα διεκδικούν ο Σταύρος Κελέτσης, η Παγώνα Καράκη, η Φανή Μπαχαρίδου, ο γιος του πρώην βουλευτή Γιάννη Καβαρατζή, Σταύρος (είναι σήμερα περιφερειακός σύμβουλος), ο πρώην αντιδήμαρχος Αθηναίων Νίκος Βαφειάδης και ο δημοσιογράφος και περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Πέτροβιτς.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος12/3/12 17:19

    Για τέτοια ανανέωση μιλάμε δηλαδή. Η ΝΔ αποδεικνύεται ακόμα μια φορά κατώτερη των περιστάσεων, με αποτέλεσμα πολύς κόσμος να προτιμήσει την αποχή ή την ψήφο διαμαρτυρίας από το να ψηφίσει τα ίδια και τα ίδια παλαιοκομματικά απορρίμματα της κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.