13.3.12

Οι 8 διαγραμμένοι της ΝΔ που προσχωρούν στο κόμμα Καμμένου


Ενδεχομένως και να ξεπεράσουν τους οκτώ οι διαγραμμένοι βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι το αργότερο αύριο θα ανακοινώσουν την προσχώρηση τους στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου. Έτσι, μετά την Έλενα Κουντουρά και τον Παναγιώτη Μελά που ήδη ανακοίνωσαν ότι θα συμπορευθούν με τον Πάνο Καμμένο, οι πληροφορίες αναφέρουν πώς θα τον ακολουθήσουν οι:

Χρήστος Ζώης (Λάρισας), Κώστας Μαρκόπουλος (Εύβοιας), Δημήτρης Σταμάτης (Αιτωλοακαρνανίας), Σπύρος Γαληνός (Λέσβου), Μαρία Κόλλια - Τσαρούχα (Σερρών), Γιώργος Βαγιωνάς (Χαλκιδικής), Μιχάλης Γιαννάκης (Βοιωτίας) και Κώστας Παπασιώζος (Άρτας).
Ερωτηματικό παραμένει η στάση που θα κρατήσουν οι: Μίκα Ιατρίδου (Δωδεκανήσου), Μαργαρίτης Τζίμας (Δράμας) και Γιώργος Καρασμάνης (Πέλλας), ενώ ο Κώστας Γκιουλέκας (Α’ Θεσσαλονίκης) πιθανότατα δεν θα πολιτευθεί στις εκλογές ενώ ο Γιώργος Βλάχος (Περιφέρεια Αττικής) σκέφτεται να στραφεί προς τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.