12.3.12

Η απόλυτη ξεφτίλα! 24 μηνιάτικα χρωστάει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης

Δικαστική απόφαση – διαταγή πληρωμής εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ροδόπης, με την οποία η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στην Ροδόπη υποχρεώνεται να καταβάλει στον ιδιοκτήτη του ακινήτου που στεγάζεται τα 24 ενοίκια που χρωστάει!!!

«Μου ήρθαν μαζεμένοι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ των τελευταίων δύο ετών και πήγα να πάθω εγκεφαλικό», αποκαλύπτει στην ιστοσελίδα enikos, ο Σταμάτης Κιουτσούκης, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που φιλοξενεί τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. «Στα χρήματα που μου χρωστάνε δεν υπολογίζω και τα 5.000 ευρώ που πλήρωσα στην εφορία για τα μισθώματα που ακόμα δεν έχω λάβει».
Η κατάσταση όπως καταλαβαίνετε είναι τραγική για το ΠΑΣΟΚ στην Ροδόπη, κάτι που οφείλεται σε τεράστιο ποσοστό στην ηγεσία της Νομαρχιακής Επιτροπής. Αφενός γιατί δεν προσπάθησε καθόλου να εισπράξει τις εισφορές των μελών του ΠΑΣΟΚ, καθώς και των αιρετών, όπως γίνεται στις γειτονικές ΝΕ της Ξάνθης και του Έβρου κι αφετέρου γιατί απλά δεν πείθει…
Και να φανταστείτε ότι η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης μέχρι τον Μάιο του 2010, ήταν οργάνωση – πρότυπο σε όλη την Ελλάδα και παράδειγμα προς μίμηση για όλες. Ο Γιώργος Παπανδρέου μάλιστα, αναγνώρισε την προσφορά του τότε γραμματέα Παύλου Δαμιανίδη και τον τοποθέτησε στην γραμματεία Οργανωτικού του κόμματος. Η βελούδινη διαδοχή όμως τον Ιούνιο του 2010 … έφερε την καταστροφή!
Διαβάστε την δικαστική απόφαση – διαταγή πληρωμής που εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ροδόπης!

19 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/3/12 21:51

    Γιωργο Μανανα στα εγραφα βγαλε τα χρεη του ΠΑΣΟΚ Ροδοπης.Ειδες που η πολιτικη μαφια,ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ,το εβγαλαν σημερα και πατροναρουν τον ευελικτη ακριδα που βγαζει τον εαυτο του ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ.Μιλα,Μανανα,τι φοβασαι τον Λαρι Κικγ,ξερεις τον προεδρο που τον πηραν τα δολαρια στην Βουλγαρια.Αυτος Μανανα μην πατησει την Κυριακη θα φαει πολυ γιαουρτι.Ακομη κλεινοντας .θα υπαρχει καμερα που θα καταγραφει ποια ΛΑΜΟΓΙΑ,ψηφιζουν.Και απο Δευτερα Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/3/12 22:29

    Το δαχτυλίδι αντικαταστατικά από τον κ. Πεταλωτή δόθηκε στον κ. Μανανά Δεν ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες του καταστατικού.
    Ο κ. Πεταλωτής να δανείσει στη ΝΕ να πληρωθούν τα οφειλόμενα στον δικαιούχο, και να κλείσει η υπόθεση. Όσο καθυστερεί η εξόφληση, τόσο θα ρεζιλεύεται το ΠΑΣΟΚ Ροδόπης. Ο κ. Πεταλωτής θέλησε να ελέγχει τον γραμματέα και τη ΝΕ, ας πρόσεχε να πληρώσει τώρα το σπασμένο μάρμαρο. Λεφτά υπάρχουν.
    Ντρέπομαι, Ντρέπομαι, Ντρέπομαι, Ντρέπομαι, για την κατάντια τους.
    Λυπάμαι, Λυπάμαι, Λυπάμαι, Λυπάμαι, από Κίνημα Αρχών το ΠΑΣΟΚ, οδηγήθηκε στον πάτο του απόπατου από τους αλεξιπτωτιστές.
    Τέρμα μέχρις αύριο να κλείσει η υπόθεση. Αυτά για τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/3/12 23:24

      Να ντρέπεται για τις βλακείες που λες για τον Πεταλωτή Μαριγώ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος12/3/12 23:38

    Να μας απαντήσει ο Μανανάς άμεσα ποιοί πληρώνουν και ποιοί όχι από τους πολλούς θεσμικούς του ΠΑΣΟΚ . Και να τους βάλει να πληρώσουν άμεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/3/12 23:58

    1. Ο Μανανάς όλο καμάρι τα ξερασε στην Αθήνα δημόσια. Ενώ είναι υπεύθυνος για την είσπραξη.
    2. Ποιοί θθεσμικοί και μελη του εθνικού συμβουλίου Μανωλιά Καρδιμη πλήρωσαν μέχρι τώρα ; Να τα ζητήσει τώρα από όσους κάνουν την πάπια
    3. Κληρονόμησε χρέη ο Μανανάς;
    4. Η γραμματέας τι χρειάζεται σήμερα στα γραφεία; Εθελοντική εργασία αλλοιώς να την πληρώνουν όσοι την θέλουν
    5. Ο ιδιοκτήτης που τα ξέρασε στις εφημερίδες το σχέση έχει με Δάμωνα και με Μιχελή; Μήπως του πρόσφεραν ρύθμιση με δόσεις και τα ήθελε όλα
    μαζί; Για να δημοσιεύονται σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/3/12 07:39

      O DAMONAS DEN EINAI AUTOS POU HTAN YPOPSHFIOS ME TON PETRIDH? TI EXOUME EDO? ESOKOMMATIKH MAXH?

      Διαγραφή
    2. Είσαι ιδιοφυία...

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος13/3/12 07:25

    ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/3/12 08:32

    Το ΠΑΣΟΚ είναι ιδέα, έχει αρχές, το ΠΑΣΟΚ είναι τρόπος ζωής, οι λουστράτοι δεν μπόρεσαν ακόμη να προσαρμοσθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/3/12 08:52

    Εσωκομματικό μπατακτσιλίκι έχουμε, εσωκομματική κατάρρευση έχουμε.
    Και πάμε για εκλογές, με ποια ιδεολογία θα πείσουν το λαό του ΠΑΣΟΚ να επιστρέψει στο μαντρί. Δεν έχουν επιχειρήματα. Το μόνο που κατόρθωσαν είναι να απομακρύνουν τα μέλη και τους φίλους από το ιστορικό κίνημα που άλλαξε τον πολιτικό χάρτη της Ελλάδας. Ο Γιώργος Παπανδρέου τους εμπιστεύθηκε, απδείχθηκε μικρότεροι των περιστάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/3/12 09:58

    Αντί-δεολογικό, αντιεργατικό, αντισοσιαλιστικό, είναι να αναφέρεστε στην εργαζόμενη. Στην εποχή της πλασματικής ευφορίας προσλήφθηκε, ήθελαν να φαίνονται τσιτάτοι με γραμματείς και φαρισαίους. Αν είναι πρόβλημα η εργαζόμενη γραμματέας που αυξήθηκαν τα έξοδα λειτουργίας των γραφείων της οργάνωσης είναι πρόβλημα δικό τους. Την εξοφλούν αυτά που δικαιούται σύμφωνα με το νόμο (μισθούς, δώρα, αποζημίωση) και την απολύουν να δει η κυρία το μέλλον της.
    Η γραμματέας δεν τους φταίει σε τίποτα, όσο αναφέρονται υποτιμούν το ΠΑΣΟΚ και τον εαυτό τους.
    Ήθελαν να τα αλλάξουν όλα. Δεν τα άλλαξαν ιδεολογικά. Άλλαξαν την εικόνα τους με φρου-φρού και αρώματα. Λες και μας ήρθαν από μεγάλα πολιτικά τζάκια.
    Το πρώτο που έκαναν ήταν να εκδιώξουν τον άστεγο καφετζή, «γραμματέα», κλητήρα, υπεύθυνο της καθαριότητας των γραφείων, εισπράκτορα των εισφορών, όλα σε ένα πακέτο. Η αμοιβή του, η φιλοξενία του άστεγου Χρηστάκη, τα κέρδη από τα ποτά και αναψυκτικά και λιγοστό χαρτζιλίκι από τους συντρόφους του.
    Μεγαλεία θέλανε , πληρώστε τα, για να σας καλημερίζει η κοινωνία της Ροδόπης.
    Άστεγος ο Χρηστάκης, άστεγο και το ΠΑΣΟΚ Ροδόπης.
    Κύκλος είναι η ζωή ότι έσπειρες θα θερίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/3/12 10:05

    Δεν υπέγραψαν για τον Βενιζέλο οι 6 από τους 7 υφυπουργούς
    3/12/2012 05:59:00 μμ Δημοσιεύθηκε από Παραπολιτική

    Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι 7 υφυπουργοί του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκαν με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και του ανακοίνωσαν τη στήριξη τους. Η είδηση δεν διαψεύστηκε ποτέ κι από κανέναν, παρά τις αντιδράσεις αρκετών ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.
    Όπως και να έχει, αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις ένας από αυτούς και συγκεκριμένα...
    ...ο Γιάννης Δριβελέγκας υπέγραψε υπέρ της υποψηφιότητας του Ευάγγελου Βενιζέλου
    Δεν υπέγραψαν οι Σαχινίδης, Μπόλαρης, Μωραϊτης, Όθωνας, Πεταλωτής και Ξυνίδης. Πώς να το ερμηνεύσουμε αυτό τώρα; Ως σιωπηρή στήριξη στον Βενιζέλο; Ως ουδέτερη στάση; Σκοπεύουν οι ίδιοι να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/3/12 10:09

    Κρίμα για το κόμμα βρε παιδιά. Τρίζουν τα κόκκαλα του Ανδρέα Παπανδρέου. Με έναν Γιωργάκη που με τον τρόπο του έδιωξε άξια στελέχη από το κόμμα και έφερε τους γυρολόγους που από την μια μέρα στην άλλη μεταπηδούν από κόμμα σε κόμμα και τους έκανε Δημάρχους, Περιφερειάρχες, Βουλευτές. Π.Χ. ο αγαπητός του ΔΑΜΙΑΝΟΣ που με την στήριξη του ΣΤΥΛΙΑΝΝΙΔΗ και μιας μερίδας του ΠΑΣΟΚ του είναι τώρα στα πράγματα, κατάφεραν ο πατέρας του να μην μπεί στη φυλακή και να κάνει άνω κάτω τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης το 2006. Με αυτόν που στα δύσκολα τώρα μεταπηδά στο κόμμα του ΚΟΥΒΕΛΗ. Ντροπή. Κατάφεραν μέσα σε δύο χρόνια να΄απομακρύνουν στελέχη που στα πέτρινα χρόνια της "σκλαβιάς" μπόρεσαν και κατάφεραν να φέρουν το ΠΑΣΟΚ εκεί που το άξιζε. Και πάλι κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/3/12 10:10

    ΜΙΚΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/3/12 12:38

    Το κόμμα της εργατιάς της αγροτιάς των περήφανων γηρατειών έβαλε φέσια.
    Ρε που φθάσαμε. Ντροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος13/3/12 13:17

    Σύντροφε Μανανά κίνησε ανοιχτές ιδεολογικές διαδικασίες. Να αναπτυχτεί ο πολιτικός διάλογος τον ξεχάσαμε, να ειπωθούν τα πράγματα ενώπιος ενωπίω.
    Φτάνει η καμαρίλα των τελευταίων 4-5 ετών. Αν χρειασθεί να αποδοθούν και ευθύνες. Τήρησε το καταστατικό, να απομονωθούν οι κρυπτοδεξιοί πασόκοι. Μετα τις εκλογές δεν θα συμμαζεύονται. Από πάνω θα σε χρεώσουν και όλες τις μαλακίες τους. Από νεαρός είσαι μέσα στις κομματικές διαδικασίες, τη δουλειά τη γνωρίζεις στη θεωρία και στη πράξη. Οι νεοφώτιστοι είναι επικίνδυνοι, θα το θυμηθείς σύντροφε Μανανά, δεν είσαι αυτός ο χαρακτήρας σου όπως τον παρουσιάζουν, προσπαθούν να καλύψουν τις σφάλματά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος13/3/12 19:55

    Μανανα ειναι και το χαρατσι της ΔΕΗ στα οφειλομενα.Να τα πληρωσει ο ιδιοκτητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος13/3/12 20:24

    Μα τι συμπεριφορά είναι αυτή, τι λεξιλόγιο, τι ατεκμηρίωτες εκφάνσεις σκέψεις είναι, προσβολή της ανθρώπινης νοημοσύνης είναι. Δηλαδή για εσάς ισχύει «μην σκέπτεστε, μην ομιλείτε, μην εκφράζεσθε, μην ενδιαφέρεσθε για την πόλη που ζείτε που κινείσθε, μην συναναστρέφεστε, και δεν πρέπει να έχετε τις ελάχιστες εξυπηρετήσεις υγείας, παιδείας, εξεύρεσης εργασίας κτλ στοιχειώδη που συνθέτουν μια ομαλή ανθρώπινη κοινωνία». Ποιος αρνήθηκε το καλό από το κακό, το καλύτερο από το καλό. Δεν αντιληφθήκατε ότι προκαλείτε τη κοινωνία με την συμπεριφορά σας και τις ανώριμες γραφές σας. Η κοινωνία είναι οργισμένη και συγχυσμένη, στο τσακ το μπουρλότο.
    Για να μην περιττολογούμε, η σημερινή φάση του Νέου Νοσοκομείου είναι η παρακάτω σύμφωνα με την έγκρισή του από το υπουργείο ανάπτυξης, καλά κρασιά μέχρι το 2015. Με μη εγκεκριμένη πίστωση δεν ξεκινούν τα έργα. Μακάρι να έλθουν όλα βολικά!!!!!!!!!! Προσωπικά το εύχομαι.
    Χωρίς να θέλω να παρέμβω στα εσωκομματικά του τοπικού ΠΑΣΟΚ.
    Αλλά:
    Συντονισθείτε να διορθώστε τα του οίκου σας, εξασφαλίστε την κομματική σας στέγη, να σας λέμε καλημέρα πριν καταντήσετε περιπλανώμενοι Ιουδαίοι, και αφήστε τους γιατρούς, τους εργαζόμενους, τις εκατοντάδες ανέργους, τους επιδοτούμενους αγρότες, αφήστε τους ήσυχους στα βάσανά τους. (Η ΕΕ Ευρώπη τα χορηγεί, απλά η Ελλάδα καθυστερεί τις πληρωμές για να έχει πλασματικό ταμείο το Κράτος, ανίδεοι).
    Δεν αντιληφθήκατε ακόμη ότι ο Λαός υποφέρει και υπομένει για να σώσει την πατρίδα.

    Παρακάτω είναι η έγκριση του έργου, βαθμολογημένη φάση του έργου (1).
    Μέχρι την ωρίμανση έχουμε χρόνο.

    1)ΕΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜΘ

    2)Έργα Ορόσημα Περιφέρειας ΑΜΘ 20.09.2011

    Α.Τίτλος έργου/ MIS
    ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΔΟΜΕΣ 200 ΚΛΙΝΩΝ


    B.Προυπολογισμός έργου ή εκτιμώμενος π/υ
    50.000.000


    C.Φάση Έργου
    1

    D.Απαιτούμενες ενέργειες
    ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ 9/2011


    E. Χρονοδιάγραμμα ενεργειών
    ΕΝΤΑΞΗ 1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ


    F.Φορέας ευθύνης
    ΔΕΠΑΝΟΜ


    G.Παρατηρήσεις, αιτιολόγηση σημαντικότητας έργου
    ΤΟ ΝΈΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 4η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ.


    H.Προβλεπόμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης φυσικού αντικειμένου
    2015


    I.Υπεύθυνος του Φορέα Ευθύνης
    Ο κ. Χ…


    http://www.mindev.gov.gr/?p=5506
    Πατήστε παρακαλώ: ΕΔΑ – Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης
    Θα δείτε όλα τα εντασσόμενα έργα τα περισσότερα είναι συνεχιζόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.