19.3.12

Ο Βενιζέλος κέρδισε το στοίχημα της συμμετοχής! Περισσότεροι από 200 χιλιάδες στις κάλπες


Στις 240.000 εκτιμάται -σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από το ΠΑΣΟΚ- η συμμετοχή των πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες της Κυριακής. Ο αριθμός των συμμετεχόντων στην ανάδειξη του νέου προέδρου κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητικός από την Ιπποκράτους, ενώ ο ίδιος ο Βαγγέλης Βενιζέλος μίλησε για «συγκινητικά» επίπεδα προσέλευσης.

Σύμφωνα με τον νέο πρόεδρο του Κινήματος «τα μέλη και οι φίλοι ήθελαν να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα πως το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ». Πράγματι, στο κάλεσμα του κ. Βενιζέλου ανταποκρίθηκαν και στελέχη που διεγράφησαν το προηγούμενο διάστημα, ανοίγοντας έτσι το δρόμο της επιστροφής τους.
Μεταξύ άλλων, στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ πήγαν η Βάσω Παπανδρέου, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η Μιλένα Αποστολάκη, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Χρίστος Βερελής (ψήφισε στην Κύπρο), καθώς και οι Λιάνης, Παραστατίδης, Αράπογλου, Ρομπόπουλος, Αθανασιάδης, Κατσούρας, Λαφαζάνης, Βαρβαρίγος, Στασινός κλπ.
Αντίθετα, σταθερά στη θέση τους παραμένουν οι Αλέκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Φλωρίδης και Έκτωρας Νασιώκας, οι οποίοι δεν ψήφισαν την Κυριακή.
Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία που έχει δημοσιοποιήσει το ΠΑΣΟΚ, με καταμετρημένο το 75,91% των εκλογικών τμημάτων προκύπτει ότι σε σύνολο 180.714 καταμετρημένων ψήφων, ο Βαγγέλης Βενιζέλος έλαβε 175.887 (97,33%), ενώ καταγράφηκαν 3.653 λευκά και 1.174 άκυρα.
Βάσει αυτών των στοιχείων, εκτιμάται ότι ψήφισαν συνολικά περίπου 240.000 πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.