28.2.12

Εγκρίθηκαν έργα αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης στην Δράμα


Με ικανοποίηση ο Δήμος Δράμας και η ΔΕΥΑΔ ανακοινώνουν  ότι εγκρίθηκαν τα έργα «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Δημοτικής Κοινότητας Ξηροποτάμου» με προϋπολογισμό 1,44 εκ. ευρώ και «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Δημοτικής Κοινότητας Χωριστής» με προϋπολογισμό 643.000 ευρώ.

Τα δύο έργα χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα  «Μακεδονίας – Θράκης 2007-2013».
Μετά την έγκριση των 7,5 εκ. ευρώ για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της πόλης, έρχονται τώρα νέες εγκρίσεις προκειμένου να αναβαθμιστεί το δίκτυο ύδρευσης και άρα η ποιότητα ζωής των κατοίκων και στις Κοινότητες του Δήμου Δράμας.
Ο Δήμαρχος Δράμας σε δηλώσεις του ανέφερε πως «ο επιτυχημένος όπως αποδείχθηκε σχεδιασμός, μας οδηγεί σε σειρά χρηματοδοτήσεων που θα αλλάξουν και θα αναβαθμίσουν τις υπάρχουσες υποδομές. Στόχος μας και υπόσχεσή μας ήταν και είναι για όλα αυτά τα έργα να μην επιβαρυνθούν οι συνδημότες μας και μάλιστα σε τόσο δύσκολους καιρούς. 
Το καταφέρνουμε στην πράξη και αυτό αποδεικνύεται από τα ίδια τα γεγονότα. Τεράστια ποσά εξασφαλίζονται από τον Δήμο μέσω χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκειμένου, όχι μόνο οι κάτοικοι της πόλης αλλά και των κοινοτήτων να απολαμβάνουν το νερό της ύδρευσης χωρίς να υπάρχουν υπόνοιες για την επικινδυνότητα του δικτύου από την χρήση επικίνδυνων υλικών που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν.
Η βούληση αυτής της Δημοτικής Αρχής είναι ξεκάθαρη. Προετοιμαζόμαστε σωστά και καταθέτουμε τεκμηριωμένα αιτήματα που έχουν μεγάλες πιθανότητες χρηματοδοτικής έγκρισης προς όφελος των δημοτών».

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος29/2/12 16:20

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΧΗΣ ΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Η ΔΕΥΑΚ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ 11 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΡΓΑ.... ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΧΑΖΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.