28.2.12

Δημοκρατική Συμμαχία Ροδόπης: «όταν φασισμός και φαρισαϊσμός συν – εξουσιάζουν»


Ζούμε άλλη μια ιστορία λάσπης από το πανικόβλητο σύστημα! Η σούπα τους όμως θα χαλάσει θέλουν δε θέλουν! Τα θεμέλια του δικομματισμού - διπολισμού τρίζουν και επειδή οι συμπρωταγωνιστές της εξουσίας άρχισαν να καταλαβαίνουν τον καταλυτικό ρόλο που θα κληθεί να παίξει η Δημοκρατική Συμμαχία, πιθανόν και ως ρυθμιστής του συστήματος, ετοίμασαν και πέταξαν τη λάσπη!

Ανέμειξαν τις επιχειρηματικές ΝΟΜΙΜΕΣ δραστηριότητες του Ισίδωρου Κούβελου με την πολιτική δραστηριότητα της Ντόρας με πασιφανή στόχο. Ε , βέβαια η Ντόρα δεν είναι του … χεριού τους! Προτιμούν άλλους ευκολοδιαχειρίσιμους!
Μεγάλη φαρσοκωμωδία! Γνωστοί οι ... επαγγελματίες ηθοποιοί και οι ... ερασιτέχνες κομπάρσοι ... αλλά αυτή τη φορά το αισθητήριο του λαού θα είναι αλάνθαστο και αυστηρό για όλους τους ... επιβήτορες της εξουσίας … ΥΠΟΜΟΝΗ!
Και για να μην το ξεχάσουμε! Η Ντόρα μαζί με το «μειονέκτημα» του επιχειρηματία συζύγου  έχει άλλα δύο σημαντικά: Είναι κόρη Μητσοτάκη και ... γυναίκα!!! (φαρισαϊσμός  και φασισμός σ’ όλο το μεγαλείο...).

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.