24.1.12

Διαβεβαίωση Ξυνίδη για μη απολύσεις υφαντριών στον Έβρο

Τη διαβεβαίωση ότι οι υφάντριες των ταπητουργικών εργαστηρίων Μεταξάδων – Διδυμοτείχου δεν θα απολυθούν, αλλά θα απασχοληθούν στους υπόλοιπους φορείς του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, έδωσε στη βουλευτή Έβρου του ΠΑΣΟΚ, Όλγα Ρενταρή, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης.

Η βουλευτής έφερε το θέμα στη Βουλή στη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου που αφορά τις «Ρυθμίσεις για την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015», υποστηρίζοντας ότι δεν πρέπει να καταργηθεί καμία θέση απασχόλησης, γιατί κάτι τέτοιο «συντελεί στο διπλάσιο μαρασμό του τόπου και της οικονομικής δραστηριότητάς του».
Η ίδια παρέδωσε στον κ. Ξυνίδη και γραπτό το αίτημα των υφαντριών, με το οποίο ζητούν να διασφαλιστεί η λειτουργία των ταπητουργείων.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος24/1/12 16:24

    Ωραία θα διορισθουν δηλαδή στο λιμεναρχείο
    Ερυθροποταμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.