24.1.12

Η Χρύσα Μανωλιά υπέρ της υποψηφιότητας Χρυσοχοΐδη;

Μπορεί η εσωκομματική μάχη στο ΠΑΣΟΚ να μην έχει ανάψει ακόμη, αλλά οι πρώτες συμμαχίες (σε περιφερειακό επίπεδο) άρχισαν να διαφαίνονται!

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, η πρώην βουλευτής Ροδόπης Χρύσα Μανωλιά, κάθισε δίπλα στον υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος είναι ο μοναδικός ο οποίος έχει εκδηλώσει (σοβαρά) το ενδιαφέρον του για την θέση του προέδρου στο κόμμα.
Ίσως η θέση την οποία διάλεξε να καθίσει η Χρύσα να είναι τυχαία, τέτοιες εποχές όμως … τίποτα δεν τυχαίο!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/1/12 17:03

    500.000 ευρώ πρόστιμο ΕΦΕΤ στο carrefour

    επιτέλους τα μεγαλοκαταστήματα, τέτοια που ήθελε να κουβαλήσει ο Στυλιανίδης στον Ίασμο πληρώνουν για τα ληγμένα και τα σάπια. Και οι καταστηματάρχες να μην παραπονιούνται όταν τα σάπια και τα κατεψυγμένα τα φουσκώνουν σεμάς.Μπράβο τον ΕΦΕΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/1/12 18:03

    Είχαμε ένα Αρχιεπίσκοπο που διάβαζε και δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί με την χούντα και τώρα έχουμε ένα υπουργό και υποψήφιο ηγέτη κόμματος που δεν έχει διαβάσει το μνημόνιο το οποίο καλείτε να υλοποιήσει! Τρομάζω, παρά πολύ.
    Πάντως είναι γεγονός ότι την εποχή που ήταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη η ασφάλεια που ένιωθε ο Έλληνας ήταν άλλο πράγμα. Μπορούσες να κυκλοφορείς με χρυσά δαχτυλίδια στον Άγιο Παντελεήμονα, ενώ στον Έβρο όλοι οι λαθρομετανάστες έκαναν μεταβολή και γύρναγαν στην Κόκκινη Μηλιά. Από φωτιές δε, ούτε μία! Αφού και το αρνί μας το Πάσχα μόνο στον φούρνο μπορούσαμε να το ψήσουμε!
    Η ηλιθιότητα δεν έχει όρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/1/12 19:46

    Ρε το γίγαντα της Ανάπτυξης; Ρε τον άνθρωπο που τον αγαπάει ο Θεός και έσκασε η βόμβα στου Ξηρού τα χέρια; Ρε τον έλληνα που θα κάνει ταινία το Χόλυγουντ σαν άλλον Σαρτζετάκη; Ρε αυτόν κοροϊδεύετε γομάρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/1/12 01:50

    Εμ κι η άλλη δίπλα . Πάλι ακάλεστη θα πήγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.