2.1.12

Αν η αριστερά είχε μυαλό και μπάλες…


…κανένας Παπαδήμος δεν θα κουνιόταν τώρα στο ρυθμό της Αγγέλας. Από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις φαίνεται ότι η αριστερά ενωμένη θα αποτελούσε την επόμενη (και μάλιστα αυτοδύναμη!) κυβέρνηση.

Αλλά η αριστερά είναι κατακερματισμένοι εξαιτίας του κλούβιου μυαλού των ηγετών της που τη θέλουν έτσι ακριβώς:  περιθωριοποιημένη.  Και τους ίδιους τους εαυτούς τους μακριά από κάθε κυβέρνηση, για να μην… κατηγορηθούν ότι φταίνε για την κουρελού που ακούει στο όνομα «Ελλάδα». Άλλωστε, ουαί και αλίμονο αν κανείς τους χαρακτήριζε «trendy»:  θα χάνανε και την τελευταία Κατίνα οπαδό – ή έτσι πιστεύουν.
«Κάτινααααα… Σαλαμάκιιιιι!», που έλεγε κι ο Κώστας Βουτσάς κάποτε.
Δεν έχουν μυαλό να κάτσουν να τα βρουν αναγνωρίζοντας ότι τα κοινά τους σημεία… εξουθενωτικά υπερβαίνουν τις όποιες διαφορές.  Και δεν έχει κανείς τους μπάλες να βγει μπροστά και να πει «Εγώ θέλω να κυβερνήσω».
Και μετά διαμαρτυρόμαστε που έχουμε τους… χοντρούς στη Βουλή!  Ορίστε πως!  Λύθηκε η απορία.
Καθήστε να τα βρείτε, μπας και αλλάξει το τραγούδι, γιατί οι γερμανικοί στίχοι –εκτός του ότι δεν βγάζουν ούτε στα… γερμανικά νόημα– είναι και κακόηχοι!  Και με την άρνησή σας να αλλάξετε το βιολί σας, στο τέλος ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ:  ότι Η ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ ΕΔΩ, όσο ακριβώς φταίει και οτιδήποτε άλλο εσείς επικαλείσθε.
Κι αν σας κατηγορήσει κανείς ότι κι εσείς ευθύνεστε όσο και οι κυβερνήσεις του παρελθόντος, απλά και μόνον επειδή… κοτιάσατε και δεν τολμήσατε να παρουσιάσετε σοβαρή εναλλακτική λύση, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ!
Γι’ αυτό ή βάλτε μυαλό και ενώστε όλα τα… αποκόμματά σας σ’ ένα κόμμα, ή βουλώστε τη… μπροστινή σας τρύπα και μην κατηγορείτε κανέναν άλλον για το χάλι που ΚΑΙ εσείς δημιουργήσατε και μάλιστα ΧΩΡΙΣ να προσπαθήσετε!
Γιατί λάθη κάνει όποιος ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ.  Όποιος ΔΕΝ προσπαθεί, είναι ΟΛΟΣ  λάθος!

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.