21.1.12

Συνελήφθη 36χρονη στην Ξάνθη για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, μία 36χρονη, ως μέτοχος σε βιοτεχνία υποδημάτων, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 143.134,24 ευρώ.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/1/12 23:42

    Ο Ερτζάν έκλεισε για υποψήφιος ΠΑΣΟΚ.Στην ομιλία του Πεταλωτή στο Επιμελητήριο ήταν εκεί, όπως και ο Ιλχάν.Και μετά εθεάθησαν Ερτζάν,Πεταλωτής και γνωστός αυτοδιοικητικός σε σοβαρή συζήτηση σε ταβέρνα.Με ευλογίες Καρχιμάκη έκλεισε η υποψηφιότητα που κάνει τον Αχμετ να απειλεί με παραίτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/1/12 09:28

    Καμενο χαρτι ο Ερτζαν.Περιπατος για τον Χατζηοσμαν.Ο μονος απο το ΠΑΣΟΚ που θα εκλεγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/1/12 10:14

    Έκλεισε η υποψηφιότητα του Ερτζάν χωρίς εσωτερικές κομματικές διαδικασίες.
    Έκλεισαν τη πόρτα στους ψηφοφόρους, χωρίς εσωκομματικές διαδικασίες.
    Όταν δεν ανοίγουν τις πόρτες στις εσωκομματικές διαδικασίες δεν παράγεται πολιτική ιδεολογία.
    Και όταν δεν παράγεται πολιτική ιδεολογία, δεν «παράγονται», οι πολύτιμοι ψηφοφόροι.
    Ανοίξτε τις κομματικές πόρτες να εκφρασθούν τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ.
    Τελικά θα ψηφισθούν μεταξύ τους.
    Κι’ ας μας λένε ότι δεν τους ενδιαφέρουν οι καρέκλες.
    Οι πολυθρόνες τους ενδιαφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/1/12 10:34

    Μανανα,τον ξερεις τον Ερτζαν.Ειναι αυτος που εχει λεωφορεια στο ΚΤΕΛ Ροδοπης.Δωρεαν μετακινησεις των ψηφοφορων του ΠΑΣΟΚ.Τυχερε γραμματεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/1/12 11:17

    Αλυσοδεμένα και φιμωμένα είναι τα τελευταία χρόνια τα μέλη οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ.
    Η φωτογραφία απεικονίζει στην οικτρή ιδεολογική θέση που βρίσκονται όσοι τα τελευταία 38 χρόνια ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ.
    Οι άνευ ιδεολογία νεοπασόκοι της τελευταίας 10ετίας συναποφασίζουν για το μέλλον της κινήματος και της χώρας. Λειτουργούν ως μια μεσαιωνική συντεχνία. Τα αποτελέσματα τα ζούμε και τα βλέπουμε καθημερινά.
    Μέσα στη μεσαιωνική συντεχνία αναπτύχθηκαν όλα τα θλιβερά γκανγκστερικά ληστρικά φαινόμενα που καταπόντισαν τον κοινωνικό ιστό τον επιχειρηματικό ιστό τις ηθικές αξίες.
    Χιλιάδες νέο-επιχειρηματίες η πλειοψηφία παιδιά του κομματικού σωλήνα οφείλουν εδώ και χρόνια 42 δις ευρώ, όσο και το έλλειμμα της χώρας.
    Άρα δεν θα υπήρχε κανένα μα κανένα πρόβλημα αν λειτουργούσε μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας η κομματική δημόσια διοίκηση.
    Οι αλληλοκαλύψεις οι αλληλοδιαπλοκή κύρια ιδεολογία τα τελευταία χρόνια της πολιτικής και της επιχειρηματικότητας των νέο-επιχειρηματιών και των πολιτικών.
    Την τελευταία 10ετία το ΠΑΣΟΚ μεταλλάχθηκε σε υβριδικό κίνημα με τους υβριδικούς υποψηφίους με την υβριδική ιδεολογία με την υβριδική μεσαιωνική κομματική συντεχνία. Αποτέλεσμα η υβριδική χώρα μας.
    «Νέο Ξεκίνημα, Νέοι Αγώνες» είναι το μέλλον του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/1/12 11:30

    Πώ πω κάποιοι ανώνυμοι πρεμούρα και πανικός να ενταφιάσουν τον Γιώργο Πεταλωτή... Γιατί άραγε; Πια σούπα χαλάει; Αμφιβάλλει κανείς ότι:
    -είναι εργατικός
    -είναι δραστήριος και δικτυωμένος
    -είναι 'καθαρός' - αντιλαβάνεσθαι τι εννοώ

    Με την ικανότητα, την 'κάθαρότητα', την εργατικότητα δεδομένα, τι τους έχει πιάσει κάποιους και ""χαίρονται"" με το γενικότερο πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ επειδή θα κτυπήσει ανεπανόρθωτα (νομίζουν...) τον ΠΕταλωτή;

    Τα πράγματα είναι απλά:

    Η Ροδόπη ΑΝ το ΠΑΣΟΚ βγάλει μία έδρα, ΑΝ λέω γιατί μπορεί να βγάλει και δύο, το ερώτημα λοιπόν είναι, της αξίζει ο Πεταλωτής ή ο Χατζηοσμάν; Ας απαντήσουμε σε αυτό και τότε αρχίσετε να ποντάρετε!!!

    Ασχοληθείτε λίγο κακεντρεχή διαολάκια της δεξιάς ή της κρυφοδεξιάς (και του αναχρονιστικού κρυπτοφασισμού της συντήρησης της παλιάς Ελλάδας) αν πρέπει ας πούμε να ανεχθούμε ακόμη μία φορά για 'σίγουρο' βουλευτή τον Στυλιανίδη και μετά πιάνουμε και τον Πεταλωτή. "ΜΕτά" σημαίνει μετά από πολλά χρόνια, για να δοκιμασθεί πραγματικά ο άνθρωπος. Πάντως σίγουρα κάποιοι ταλαιπωρούνται με την κυριαρχία Πεταλωτή στη Ροδόπη και σαμποτάρουν. Επειδή αυτοί είναι το παλιό που θέλει να διώξει ο κόσμος και ο Πεταλωτής είναι το καίνούριο (καμιά αμφιβολία;;;;) δεν θα τους βγει.

    Τώρα επειδή έχει καθαρή μνημονιακού στιλ(θα το έλεγα περισσότερο 'σύγχρονου') στίγμα για την πρόοδο ίσως εκεί πάνε πιο εύκολα να κτυπήσουν αλλά ξεχνούν κάποια πράγματα:

    1. Δεν είναι όλοι οι μνημονιακοί ίδιοι, κάποιοι είναι καιροσκόποι άσχετοι και κάποιοι διαβλέπουν θετικές πλευρές εκσυγχρονσιμού που αξίζουν εφαρμογής
    2. Μόνο ο Πεταλωτής είναι ας πούμε μνημονιακός (που δεν είναι ακριβώς όπως τα παρουσιάζουν αλλά έστω), δηλ ο Χατζηοσμάν, ο Στυλιανίδης, ο Γιαννακίδης, ο Κουβέλης, ο Σαμαράς, ο Σκανδαλίδης, η ΚΑτσέλη κτλ, είναι ... αντιμνημονιακοί;;;;;
    3. Από πότε το θάρρος της τεκμηριωμένης ξεκάθαρης θέσης και οι καλές προθέσεις για σωστή εφαρμογή κάποιων πολιτικών εξυγίανσης, ακόμα κι αν το πεδίο εφαρμπογής είναι η ελληνική κινούμενη άμμος, θεωρούνται για φτύσιμο από τους πολίτες; Εκτός αν αυτοί που εχθρεύονται τον ΠΕταλωτή πιστεύουν ότι οι Ροδοπαίοι δεν είναι έξυπνοι πολίτες και σοβαροί αλλά λαμογιάκια βολεψάκηδες της αρχαίας σχολής του 'δώσε κράτος μπάρμπα ότι έχεις να τρώει εγκώ και το παιντί μου να γκαμάει και καμιά βουλγάρα, άιντα μπε'. Ε άμα πιστεύουν αυτό για τους Ροδοπάιους, ε τότε δεν θα βγει ο ΠΕταλωτής αλλά κάποιος άλλος. Μα όσοι αντιδρούν έντονα στο μνημόνιο είναι τέτοιοι; Τι λέω ο χαζός; Μπορεί και να μην είναι. Αν δεν είναι πρέπει να απαντήσουν όμως στον εαυτό τους ποια ακριβώς εναλλακτική πολιτική πρότειναν ΤΟΤΕ, επί εποχής αναζήτησης του τι κάνουμε για να μην πτωχεύσουμε. ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε τίποτα. ΤΩΡΑ, μετα από 2 έτη κάποιοι με άνεση του μνημονίου και δεδομένα συμπεράσματα τολμούν και κάπως ψιθυρίζουν τεχνικού χαρακτήρα ψιλοδιορθώσεις. Όλοι λένε 'λάθος η συνταγή της τρόικας' και κανείς δε λέει 'λαθος η ΕΛλάδα μετά το 1974' και να μετρήσουμε ποιο είναι πιο σημαντικό. Δε λένε ότι λάθος ξελάθος έτσι γούσταραν / νόμιζαν / εκτίμησαν / θεώρησαν αλλιώς γιοκ παρά από τότε. Όλοι ασχολούνται θετικά με μας και η δική μας εναλλακτική για να μη ψηφίσουμε ανθρώπους με θετικές προθέσεις όπως Πεταλωτής, είναι "δεν πληρώνω, τι θα μου κάνουν μωρέ;". Τη στιγμή που αυτό δεν το προτείνει πια ούτε ο Τσίπρας ο οποίος λέει πιο επαναστατικά από όλους "ας μην πληρώναμε αλλά να λέγαμε ότι είναι αναστολή πληρωμής μέχρι να σωθούμε" χωρίς ταυτόχρονα νά λέει τι θα γινόταν αν δεν περνούσε αυτή η πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/1/12 11:34

    Όταν η πολιτική Ιστορία γράφεται από άτομα τα οποία είναι στρατευμένα σε κάποιον σκοπό, παύουν να έχουν αντικειμενικότητα και φραγμούς και αντί να γράφουν για πραγματικά ιστορικά γεγονότα ή περιστατικά, δίνοντας στον εκάστοτε αναγνώστη μια παραμορφωμένη και διαστρεβλωμένη εικόνα της πραγματικότητας.
    Υπάρχει λοιπόν καμιά αμφιβολία, ότι η Ιστορία, γραμμένη με "υποκειμενικά" κριτήρια εξυπηρετεί συγκεκριμένα σχέδια και στρατηγικές "τρίτων."Υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι οι προσπάθειες αυτές τα τελευταία χρόνια εντείνονται και αυξάνονται;
    Σήμερα είναι η κορύφωση του Ελληνικού δράματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/1/12 12:09

    Ο Εθνοφύλαξ στο πλευρό της μητέρας πατρίδας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/1/12 12:24

    Γιατί ρε φιλαράκια, ο Χατζηοσμάν ήταν προιόν εσωκομματικών διαδικασιών? Ξεχνάμε ότι ήταν πρόεδρος του κόμματος του Σαδήκ.Με τον ίδιο τρόπο δεν είναι όλοι οι υποψήφιοι της μειονότητας?Ο Ερτζαν είναι περιφερειακός σύμβουλος, νέος άνθρωπος, επιστήμονας όχι ιμάμης, με πρόσβαση και στο χριστιανικό στοιχείο.Στο ΠΑΣΟΚ μόνο προσφορά μπορεί να έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/1/12 12:43

    Η συνεργάτιδα του Χατζηοσμάν και πανταχού παρούσα, πριν ήταν στον Ιλχάν της ΝΔ.Και διαχειρίζεται τα πάντα.Ο Ερτζάν τουλάχιστον είναι ΠΑΣΟΚ.Γιαυτό ανώνυμε-η 12.14 άσε τα σάπια.Δεν θα μας πεις εσύ ειδικά στο ΠΑΣΟΚ τι θα κάνουμε.Λογαριασμό εκέί που σε παίρνει.Εκτός συνόρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/1/12 03:53

    Ερτζάν και Πεταλωτή φουλάρει το ΠΑΣΟΚ . Την Κυριακή συμμετείχαν σε συνάντηση συμβούλων στην Φιλύρα. Μαζί τους και στέλεχος χριστιανός που βοηθούσε παλιότερα τον
    Χατζηοσμαν . Τώρα όμως έπεσε σύρμα από τα κεντρικά της Ιπποκράτους. Το μόνο που λείπει είναι να του φύγει κι ο Ισμαηλάκος. Καλά η άλλη με ένα μισθό έξτρα την
    έκανε . Ότι πει το boss.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος24/1/12 10:25

    *Η ουσία των σημερινών ημερών ΔΕΝ είναι «η πανταχού παρούσα συνεργάτιδα του κ. Χατζηοσμάν.
    *Η ουσία ΔΕΝ είναι το στέλεχος χριστιανός.
    *Η ουσία ΔΕΝ είναι ο Ισμαηλάκος.

    *Η ουσία είναι ότι είναι καφενόβιες συζητήσεις και αποφάσεις.
    *Η ουσία είναι ότι η γκαστρωμένη κάλπη θα αναδείξει τον εκλεγμένο βουλευτή.
    *Η ουσία είναι ότι οι καφενόβιες αποφάσεις δεν εκλέγουν βουλευτή.

    *Η ουσία είναι ότι ο τραχανάς δεν πλησιάζεται λόγω ακρίβειας.
    *Η ουσία είναι ότι σήμερα οι οικογένειες δεν κλαίνε για τον άνθρωπο τους που έχασαν, κλαίνε για τη σύνταξη που έχασαν.
    *Η ουσία είναι ότι το κουμπί του θερμοστάτη έγινε ο ομφαλός της κατοικίας για την οικογένεια, λόγω της απλησίαστης τιμής του πετρελαίου θέρμανσης.
    *Η ουσία είναι ότι ξηλώνονται φράχτες, κόβονται αδιακρίτως δένδρα, για να ζεστάνουν τα παιδιά τους οι μη έχοντες και κατέχοντες.
    *Η ουσία είναι ότι η πλουσιοπάροχη και ε……η καλοπέραση των θεσμικών στο Φαλακρό προκάλεσε την αγανάκτηση και την οργή της κοινωνίας των πολιτών και την αποστροφή της στην πολιτική και στους πολιτικούς.
    *Η ουσία είναι ότι δεν προτάσσονται λύσεις, για να βγουν από το οικονομικό αδιέξοδο οι μη έχοντες και κατέχοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος24/1/12 10:26

    Ξεγράψατε Πεταλωτή; Χάσατε!!! Καμία σχέση με Ερτζάν και Χατζηοσμάν. Όταν οι μισοί ταξιτζήδες δηλώνουν 'μάγκας και ντόμπρος ο Γιώργος και τον ψηφίζουμε γιατί είναι ικανό παλικάρι' τότε τι λέτε; Θα πάει ... Επικρατείας ή θα βγει με τη μαγκιά του; ΄Με τον Αδρασκέλα τον Πρόεδρο (ένας είναι ο Πρόεδρος!!!) τα έχει ήδη κανονίσει ο Πεταλωτής. Όχι, 14000 ψήφους δεν θα πάρει όπως προηγουμένως. Ούτε τις ... 45000 του Μέγα Ευρυπίδη. 12500 θα πάρει και καλά είναι. Και θα του φθάνουν και οι 10000!!! Με άνεση πρώτος και τη δεύτερη έδρα του ΠΑΣΟΚ θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος24/1/12 12:33

    Αφήστε κατά μέρος τον κ. Χατζηοσμάν και κοιτάξυε να τρέξετε για το πουλέν ΠΕΤΑΛΩΤΗ γιατί δεν τον βλέπω και τόσο καλά. Θα φάει τα μούτρα του αυτήν την φορά. Να παρακαλάτε μη βγεί ένας μεγάλος πρώην αυτοδιοικητικός και του τα κάνει μαντάρα. Τρέξτε γιατί δεν τον βλέπω καλά. Πρώτος ο Χατζηοσμάν και μετά όλοι οι άλλοι ακολουθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτά τα περί μεγάλου πρώην αυτοδιοικητικού ... είναι πίπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος24/1/12 18:09

    Μια είναι η ουσία: Μάθε παιδί μου γερμανικά………
    Η ΚΡΙΣΗ έφερε «άνθηση» και στη γερμανική γλώσσα. Η αύξηση, κυρίως από το πρώτο εξάμηνο του 2011, που σημειώνει η εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας στην Ελλάδα είναι ραγδαία. Δεν πρόκειται για παιδιά που επιλέγουν τη γερμανική έναντι της γαλλικής ως δεύτερη γλώσσα, αλλά κυρίως για ενηλίκους.
    Η ΑΝΕΡΓΙΑ, η εργασιακή ανασφάλεια και η αγωνία για το μέλλον τους οδηγούν στις αίθουσες φροντιστηρίων και ινστιτούτων γερμανικών.
    Ξεκινούν εντατικά μαθήματα με απώτερο σκοπό να ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ στη Γερμανία ή ένα δυνατό χαρτί στο βιογραφικό τους.
    «ΝΕΑ» 23-01-2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος24/1/12 19:20

    Εγω πιστεύω τα περί μεγάλου πρωην αυτοδιοικητικού.Αφού το λέει το γραφείο του κ.Χατζηοσμάν έτσι θα είναι.Αυτοί ξέρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.