30.12.11

Η Piazza del Popolo σας εύχεται ένα 2012 με πολύ έρωτα και αγάπη!!!


Αν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης και είναι να έρθει να μας βρει … ας μοιάζει σαν έναν από αυτούς στις φωτογραφίες!!! Σας ευχόμαστε όλα τα καλά του κόσμου … μα πιο πολύ να αγαπάτε τον άνθρωπο σας ή καλύτερα όχι απλά να τον αγαπάτε, να του το δείχνετε και να μην το στεναχωρείτε ποτέ! 2012 και η γιορτή συνεχίζετε…

6 σχόλια:

  1. _______██████ *⏃* ΑΓΑΠΗ ❂*☃
    _____ ████████ *⏃*❂ ΥΓΕΙΑ *☃
    ____███████████ *⏃* ΕΥΤΥΧΙΑ *☃
    ___ (░░░░░░░)░░░) *⏃*❂*☃*⏃*
    ___ (░(░█░░█░)░░░)
    __ (░░(░░●░░░)░░░).
    __ (░░░░◡░░)░░░░). ……………............♥★o
    _██ (░░░░░░░░░░)██... ................ .*o*
    _███ (░░░░░░░░░)███................. *♥*o*
    ████ ██ (░░░)██ ████............... ***o***
    ████ █████████ ███............... **o**♥*o*
    ████ ████░████ ███............ .**♥**o**o**
    (░░)_ ▓▓▓▓▌▓▐▓▓▓_(░░)......... **o**♥***♥*o*.
    (██) ███████████ (██)........ *****♥*o**o****
    _____█████░█████_▓▓▓\)... ♥*♥**o*****o**♥**
    _____█████-,█████▓▓▓▓▓) ******o*****♥**o***
    ______(███)_(███)▓▓▓▓▓▓) -.,.-*❂*⏃☃⏃*❂*-.,.-
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
    Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύχομαι το 2012 να σ'έχει γερό και δημιουργικό.Και για μένα να καταλάβω επιτέλους γιατί έφυγες ξαφνικά.Ότι θες να γίνει δικό σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @B την Γκουγκουσκίδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/12/11 22:38

    GOUGOU DEL POPOLO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/1/12 10:18

    Ειδική Οικονομική Ζώνη στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

    Ημερομηνία: 01/11/2011

    Δραστική μείωση φορολογικών συντελεστών για τις επιχειρήσεις και διαδικασίες-εξπρές για διαγωνισμούς και αδειοδοτήσεις. Πριμοδότηση επιχειρήσεων με βάση τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

    Η "Μ" παρουσιάζει το σχέδιο της κυβέρνησης.

    Της Σοφίας Χριστοφορίδου

    Στην τελική ευθεία βρίσκεται το κυβερνητικό σχέδιο που παρουσιάζει σήμερα η “Μ” για τη δημιουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, με τις καταρχήν ευλογίες της Κομισιόν.
    Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, σε ένα δεκαήμερο περίπου ο φάκελος θα έχει ολοκληρωθεί και θα τεθεί υπόψη του πρωθυπουργού, ενώ στη συνέχεια θα εξεταστεί από το υπουργικό συμβούλιο, για να ακολουθήσει διαπραγμάτευση στις Βρυξέλλες.
    Κεντρικό σημείο του σχεδίου είναι η εφαρμογή πολύ χαμηλού φορολογικού συντελεστή, ει δυνατόν στα επίπεδα της Ιρλανδίας, χωρίς όμως να θιγούν μισθοί και ασφαλιστικά δικαιώματα. “Σε καμία περίπτωση δεν θα ισχύει διαφορετικό μισθολογικό και ασφαλιστικό καθεστώς σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα”, τόνισε στη "Μ" αρμόδια κυβερνητική πηγή με άμεση γνώση του σχετικού φακέλου, η οποία προσέθεσε ότι στόχος είναι να μετατραπούν η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη σε επενδυτικούς παραδείσους.
    Η πρόταση για δημιουργία ειδικών οικονομικών ζωνών στην Ελλάδα είχε συζητηθεί για πρώτη φορά την περασμένη άνοιξη στο 1ο Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Θράκης, ενώ λίγους μήνες αργότερα διατυπώθηκε από τον υφυπουργό Οικονομίας της Γερμανίας Στέφαν Καπφέρερ. “Υπάρχει η πρόθεση να δημιουργήσουμε οικονομικές ζώνες, δηλαδή ένα φιλικό περιβάλλον με ευνοϊκές συνθήκες για επενδύσεις και με κίνητρα ώστε οι επιχειρήσεις να μπορούν ευκολότερα να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους”, είχε δηλώσει ο γερμανός αξιωματούχος κατά την επίσκεψή του στη χώρα μας.

    Πέντε νομοί στο ειδικό καθεστώς
    Το σχέδιο αφορά και τους πέντε νομούς της περιφέρειας -Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας. Σημειωτέον ότι το ενδεχόμενο στην ειδική οικονομική ζώνη να περιλαμβάνεται μόνο η Θράκη είχε προκαλέσει την αντίδραση των επιμελητηρίων από τους δυο άλλους νομούς της Περιφέρειας.
    http://www.makthes.gr/news/economy/82419/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/1/12 09:40

    Οι φωστήρες πολιτικοί της οικονομίας ακόμη δεν κατάλαβαν ότι ζητάνε να τους δώσουν λεφτά για τα ταμεία αυτοί που δεν έχουν ούτε και είχαν ποτέ.
    Συγχρόνως, προκαλούν τη δημόσια αίσθηση δικαίου με τις εξαιρέσεις από το νέο ενιαίο βαθμολόγιο-μισθολόγιο κλάδους του δημοσίου που θα έπρεπε να ανήκουν σ' αυτό , όπως αρχικά είχανε σχεδιάσει..
    Δημιούργησαν μία νέα κοινωνία, η οποία στηρίζεται στο άδικο, άνισο και προκλητικά αντιδημοκρατικό.
    Και δεν φτάνει αυτό. Τώρα πληρώνουν και νέους ράμπο (εισπρακτικές εταιρείες) για να επεμβαίνουν ευγενικά στα πενιχρά εισοδήματά μας για να εισπράξουν τους άδικους φόρους που επιβάλουν.
    Μα είναι σοβαροί;
    Όχι για τσίπουρα να σας στείλουν, όχι για ρετσίνα αλλά να τους στείλουν σε κανένα ολοήμερο δημοτικό σχολείο μήπως και αρχίσουν να μαθαίνουν να μετράνε γιατί καθώς φαίνεται δεν ξέρουν ούτε απλή αριθμητική.
    Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά για τη δόξα...η Ελλάδα τραβά.
    Εγώ πάντως πάω για τσίπουρο, το προτιμώ.
    Καλή χρονιά σε όλους μας με μια ευχή. Μην τους κάνουμε το χατίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.