27.12.11

Ο ΛΑΟΣ ζητά την παραίτηση Πεταλωτή για το Βατοπέδι


Την παραίτηση του υφυπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Πεταλωτή, ο οποίος ήταν βασικός κατήγορος στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, ζήτησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για «άδικη απόφαση για την προφυλάκιση του Εφραίμ, παραμονή Χριστουγέννων» που «δίχασε τον ελληνικό λαό και έπληξε την Ορθοδοξία», ενώ εκτίμησε ότι «η ταυτόχρονη παρουσία του υφυπουργού και βασικού κατήγορου στην υπόθεση κ. Πεταλωτή, συνιστά μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα».
Ποιοι μιλάνε ρε;;; Οι … κωλοτούμπες!!!

6 σχόλια:

  1. κυρα Λεμονιά28/12/11 09:38

    Αλήτες, λαμόγια, απατεώνες, εθνικοί μειοδότες, καταχραστές του δημόσιου πλούτου,κλέφτες, Μασόνοι του κερατά, βολεμένοι ντιντίδες της αστικής τάξης, άτομα με σοβαρή έλλειψη πολιτικής κουλτούρας και κοινωνικής ευαισθησίας, κοινώς απολίτιστοι, είναι κάποιοι από τούς χαρακτηρισμούς που σας ανήκουν.
    Νομίζω πως θα΄ταν πιο ωφέλιμο για τον τόπο να φεύγατε όλοι μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/12/11 11:01

    Μαζί με την εκλογή Προέδρου να πραγματοποιηθεί και συνέδριο του ΠΑΣΟΚ να γίνει ιδεολογική κάθαρση μέσα στο ΠΑΣΟΚ !
    Να δούμε τους κάθε λογής ΠΑΣΟΚωλους που εμφανίσθηκαν την τελευταία δεκαετία και κατάντησαν το ΠΑΣΟΚ από κίνημα λαού σε club που δεν γεμίζει ούτε περίπτερο - ΝΤΡΟΠΉ και ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/12/11 13:04

    η κυρα Λεμονιά σε ντελίριο χειρότερο από του Αδωνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/12/11 16:34

    Ο Πρώτος που πρεπει να παραθτηθει αμεσα ειναι ο πεταλωτης γιατι εξ αιτιας του κοροιδευτηκε ο λαος της θρακης και αυτα συμφωνα με τα οσα λεει ο σκαι στις αποκαλυψεις του για το βατοπεδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κυρα Λεμονιά29/12/11 02:28

    Γιατί βρε άνθρωπε μου, έχεις κάποια θετική άποψη για τούς 300 εκλεκτούς?
    Το μόνο, που άψογα ξέρουν να κάνουν, είναι να νομοθετούν νόμους για την προστασία τους έναντι όλων των αυθαιρεσιών και παρανομιών που σκέφτονται να κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/12/11 20:37

    ναι βρε Λεμονιά πολύξερη.Αλλοι ειναι επαγγελματίες πολιτικοί και παίζουν με συμφέροντα και άλλοι έντιμοι και σωστοί.Εσύ δεν την βλέπεις την διαφορά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.