24.11.11

Πρόταση του Κώστα Λιούρτα για debate των επικεφαλής των συνδυασμών για το ΕΒΕ Ροδόπης


Μια διαφορετική πρόταση κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Κώστας Λιούρτας, για ένα debate των επικεφαλής των συνδυασμών για τις εκλογές του ΕΒΕ Ροδόπης. Ο ίδιος προτείνει να δώσουν το παρών και μέλη των προηγούμενων ΔΣ ώστε να ακουσούν τις προτάσεις των υποψηφίων και σχηματίσουν καλύτερη άποψη. Η πρόσκληση του πρώην προέδρου του ΕΒΕ Ροδόπης, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Έχω μια ιδέα και την καταθέτω. Να γίνει ένας διάλογος ανοιχτός παρουσία όλων των υποψηφίων και των δυο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ των συνδυασμών.  Αλλά και ΟΛΩΝ των μελών του προηγούμενου ΔΣ στην αίθουσα του ΡΕΞ παρουσία όλων των ΜΜΕ του τόπου μας.
Να γίνουν ανοιχτές ερωτήσεις να δοθούν δημόσιος απαντήσεις και να κάτσει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του μια και καλή. Και όταν λέω όλων των υποψηφίων εννοώ ΟΛΩΝ όχι η μισή να λείπουν στο εξωτερικό η άλλοι μισή να είναι άρρωστη η να έχουν ανελιγμένες υποχρεώσεις δήθεν … πχ να μοιράζουν ψηφοδέλτια!!! ΟΛΩΝ λοιπόν.
ΠΑΡΟΥΣΙΑ και ΟΛΩΝ τον μελών του Επιμελητηρίου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών … ιδού παιδίον δόξης λαμπρό. Να καταθέσουν προτάσεις παρατηρήσεις. Να κάνουν ο ένας στον άλλων ερωτήσεις να δοθούν εκατέρωθεν απαντήσεις να γίνει διάλογος μέσα σε δημοκρατικά πλαίσια και στο άπλετο φως της ημέρας.
Να έχουν τη δυνατότητα τα μέλη που είναι ενεργά να ακούσουν ζωντανά ΟΛΟΥΣ τους υποψηφίους. Να ρωτήσουν ζωντανά ότι θέλουν. Να αφιερώσουν 3-4-5 ώρες να ενημερωθούν. Άντε λοιπόν ποιος έχει τέτοιων από κρανιά να δούμε τι ψάρια θα πιάσει ο καθένας».

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/11/11 15:09

    φαντάζομαι ότι ο δαίμων του blog γάμησε συντακτικά και ορθογραφικά το κείμενο αυτό της πρόσκλησης.προβοκάτορες θέλετε να αποδείξετε ότι οι επιστήμονες είναι στην άλλη παράταξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/11/11 17:29

    Η αθεράπευτη φαντασία του κ. Λιούρτα βλέπει παντού προβοκάτσιες. Ο κ. Μπακιρτζάκης στην εκπομπή του ανέφερε ότι το κείμενο της «διαφορετικής πρότασης» του κ. Λιούρτα βρίθει ορθογραφικών λαθών. Και συγκεκριμένε ανέφερε τη λέξη ανελιγμένες… αντί τη σωστή λέξη ανειλημμένες. Ομολογουμένως το κείμενό βρίθει λαθών. (παιδία αντί τα πεδία, τέτοιων αντί τέτοιον από κρανιά) κτλ.
    Στη δε συνέντευξη του με τον κ. Μπακιρτζάκη και τι δεν είπε και ποιον δεν έβρισε και ποιόν δεν λοιδόρησε, κανέναν δεν άφησε όρθιο ο κ. Λιούρτας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/11/11 19:55

    Αν παρ’ ελπίδα συμφωνήσουν οι «αντιμαχόμενες»? παρατάξεις να γίνει το debate, νομίζω ότι ο κ. Λιούρτας ο οποίος παριστάνει τον δημοσιογράφο, δεν είναι ηθικό να διευθύνει τη συζήτηση, αφού δεν είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος.
    Όπως γίνεται σε όλα τα σοβαρά debate η επιλογή των επαγγελματιών δημοσιογράφων που είναι υποχρεωμένοι να τηρήσουν την δημοσιογραφικά δεοντολογία γίνεται από τα «αντιμαχόμενα μέρη».
    Με συμφωνία γίνεται ο επαγγελματίας δημοσιογράφος που διευθύνει τη συζήτηση και είναι πολύπειρος και ως επί το από τους αρχαιότερους της επετηρίδας όπως είναι ο κ. Νικόλαος Πουρτσίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/11/11 12:21

    επίσης προτείνω να μοιράζονται πατλάκια ,μαλλί της γριάς και γύρος με πίτα.Οι πολιτικάντηδες(μηδενός εξαιρομένου ακόμη και αυτών που εκτέθηκαν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με αντίπαλο από τον δικό τους πολιτικό χώρο ,να τοποθετηθούν σε κλουβί).Λέμε ναι στην τσιρκοποίηση των Επιμελητηριακών εκλογών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/11/11 13:15

    Εσνάφια το τσίρκο είναι έτοιμο να προσφέρει τιε υπηρεσίες του, είναι η φάρμα του κ. Λιούρτα, Να βρεθούν οι κλόουν οι παλιάτσοι οι ταχυδακτυλουργοί οι θηριοδαμαστές οι τζαλγκιτζίδες του άσματος των ασμάτων «στη Κομοτηνή είναι τζάμπα το νινί» που θα στελεχώσουν το επαγγελματικό τσίρκο του κ. Λιούρτα.
    Νομίζω ότι δεν υπάρχουν υγιή εσνάφια στα μυαλά που θα στελεχώσουν το επαγγελματικό τσίρκο του κ. Λιούρτα, εκτός από τους θαυμαστές του Κωστάκη και του Αργύρη.
    Που βαδίζει ο επαγγελματικός κόσμος της Κομοτηνής, στο αβέβαιο μέλλον ίσως.
    Σαμαλιιιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/11/11 22:00

    Αργυρη Αργυροπουλε,διωξε τον Λιουρτα απο κοντα σου.Θα χασεις τις εκλογες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.