4.11.11

Αν οι ανόητοι είναι και αήττητοι τότε τι είναι οι αήττητοι;


Πριν από λίγες ημέρες σε δημόσια τοποθέτηση του ο Ευριπίδης Στυλιανίδης αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, είπε ότι συνήθως οι ανόητοι είναι και αήττητοι. Φαίνεται ότι όταν έκανε αυτές τις δηλώσεις δεν έλαβε υπόψη του ότι ό ίδιος και οι συνεργάτες του με καμάρι εδώ και χρόνια διατυμπανίζουν ότι ο βουλευτής Ροδόπης δεν έχασε ποτέ εκλογική διαδικασία.

Παρόλα αυτά το τελευταίο διάστημα σύννεφα ανασφάλειας σωρεύονται στο πολιτικό γραφείο του πρώην υπουργού, ως επακόλουθο του γενικότερου κλίματος μετά τα γεγονότα στις παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου, όπου αποτυπώθηκε οργή και θυμός κατά του συνόλου του υπάρχοντος πολιτικού προσωπικού.  
Για αυτό και σε σύσκεψη των συνεργατών του βουλευτή Ροδόπης, που έγινε πρόσφατα στο γραφείο του στην Αθήνα, περιείχε τον προβληματισμό ότι οι πολίτες αντιδρούν χωρίς διαχωρισμούς σε όλους τους παλαιούς βουλευτές. Τότε έπεσε στο τραπέζι από τους επικοινωνιολόγους η ιδέα του πολιτικού εκβιασμού, όπως ακριβώς κατηγορείται ότι έκανε ό πρωθυπουργός.
Και επειδή με τα σημερινά δεδομένα το δίλλημα στις προηγούμενες εθνικές εκλογές για τον νομό Ροδόπης  «ένας χριστιανός βουλευτής» δεν μπορεί να ισχύει με βάση τον καινούργιο εκλογικό νόμο και τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν τα κόμματα στις δημοσκοπήσεις, αλλά και την εμφανή δυστοκία της ΝΔ να βρει κάποιο σοβαρό υποψήφιο από την μειονότητα.
Ήδη το πρώτο διλληματικό σύνθημα άρχισε να κυκλοφορεί από τα στελέχη του Ευριπίδη, «ένας βουλευτής ή κανένας». Τελικά μήπως οι αήττητοι δεν είναι ανόητοι;

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος5/11/11 01:18

    Οι «ανόητοι αήττητοι» ηττήθηκαν κατά μέτωπο.
    Ο κ. Α. Σαμαράς Σπουδαρχίδης και ο κ. Ε. Στυλιανίδης-Ανοητίδης, οδεύουν στη σπηλιά των εθνοπροδοτών για λήψη αποφάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.