7.11.11

Οριστικό!!! Παπανδρέου και Σαμαράς κατέληξαν στον Παπαδήμο


Όλα τα στοιχεία και οι πληροφορίες που έχουμε από το κυβερνητικό στρατόπεδο συγκλίνουν στο ότι ο πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Λουκάς Παπαδήμος θα είναι ο νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Ο ίδιος βρίσκεται στις ΗΠΑ και ετοιμάζεται να ταξιδέψει προς την Αθήνα.

Μένει αδιευκρίνιστο αν έπεσαν και άλλα ονόματα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και το πιθανότερο είναι να κρατούν το όνομα ώστε να μπουν στη συζήτηση και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί.
Το όνομα του Λουκά Παπαδήμου ακούστηκε και στις Κάννες, σε εκείνο το δραματικό δείπνο όπου η χώρα μας αντιμετώπισε την απειλή εξόδου από την ευρωζώνη.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ως τώρα δεν έχει υπάρξει απευθείας επαφή με τον Λουκά Παπαδήμο, αλλά πολλές συζητήσεις με τρίτα πρόσωπα τα οποία συνδέονται είτε φιλικά είτε πολιτικά με τους δύο αρχηγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.