24.11.11

Άμεσα τιμές για τα τεύτλα ζητά η Ομοσπονδία Εργαζομένων ΕΒΖ


Να ανακοινώσει άμεσα τις τιμές που θα ισχύσουν για την τευτλοκαλλιέργεια την περίοδο 2011-2012, ζητά από την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης η Ομοσπονδία Εργαζομένων Βιομηχανιών Ζαχάρεως Ελλάδας, τονίζοντας πως το υπουργείο οφείλει «να δηλώσει ευθαρσώς εάν επιθυμεί να στηρίξει την τευτλοκαλλιέργεια και επομένως την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης».

Σε ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία υπογραμμίζει επίσης πως «τη στιγμή που η τωρινή μεταβατική κυβέρνηση έχει τη δεδηλωμένη στήριξη και της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η οποία έχει δηλώσει τη θέση της να μην προχωρήσει η εσπευσμένη διαδικασία πώλησης, η ηγεσία του υπουργείου οφείλει να παύσει άμεσα τις διαδικασίες express για το ξεπούλημα της μεγαλύτερης γεωργικής βιομηχανίας της Ελλάδας».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.