18.11.11

Πρόεδρος του ΔΣ της «Δράσης» ο Κώστας Μιχαηλίδης


Συγκροτήθηκε σε Σώμα το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας με την επωνυμία «Η ΔΡΑΣΗ», την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 19:00μμ, μετά από την  πραγματοποίηση  της Γενικής Συνέλευσης των συμβαλλομένων φορέων.

Το Κέντρο έρχεται ως νέα δομή στην Π.Ε Δράμας, να ενισχύσει και να θωρακίσει την  κοινωνία μέσα από μία επιστημονική  πληροφόρηση και ενημέρωση στον τομέα της συστηματικής και οργανωμένης στρατηγικής προληπτικών δράσεων του φορέα.
Πρόεδρος του επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής  Ψυχοκοινωνικής Υγείας  εκλέχθηκε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Μιχαηλίδης Κώστας και μέλη αυτού, αξιόλογοι πολίτες της Δραμινής κοινωνίας ως εκπρόσωποι Φορέων που έχουν άμεση σχέση με την όλη προσπάθεια και τους στόχους του Κέντρου.
Συγκεκριμένα:
  • ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΜΑΣ – Ανδρούτσος Αθανάσιος (Β΄ Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Δράμας)
  • ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΜΑΣ – Ξανθόπουλος Θεόφιλος Πρόεδρος Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας)
  • ΕΛΜΕ ΔΡΑΜΑΣ – Μπαλάσκας Λάμπρος (Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΕΛΜΕ Δράμας)
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΡΑΜΑΣ – Καμπουρίδης Γαβριήλ (Γενικός Γραμματέας Επιμελητηρίου Δράμας)
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ – Μιχαηλίδης Κώστας (Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ)
  • ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ – Γρηγορίου Κυριάκος (Αντιδήμαρχος Δήμου Δράμας)
  • ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Επίσης στη σύσκεψη της Γενικής Συνέλευσης των συμβαλλομένων Φορέων, εγκρίθηκαν οι προδιαγραφές της υπηρεσιακής στελέχωσης του, όπως αυτές ορίζονται από τον ΟΚΑΝΑ, καθώς και ο ορισμός τριμελούς επιτροπής για τη διεξαγωγή της σχετικής διαδικασίας προσλήψεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.