14.9.11

Ανεξαρτητοποιήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης ο Γιάννης Λασκαράκης

Ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος δηλώνει ο Γιάννης Λασκαράκης ο οποίος εκλέχθηκε στις τελευταίες εκλογές με την Παράταξη «Μαζί Πάμε Μπροστά» με επικεφαλής τον Μιχάλη Κογιομτζή.

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Λασκαράκης εκφράζει την επιθυμία να συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης ως ανεξάρτητος συνεργαζόμενος με άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου η Δημοτικούς συμβούλους που -όπως αναφέρει- έχουν συγκλίνουσες απόψεις με αυτές που χρόνια τώρα, μαζί με τους συνεργάτες μου, σταθερά υποστηρίζουμε, για ένα Δήμο της αειφορίας, της καινοτομίας και του πολιτισμού.
«Στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία είναι απαραίτητη η συσπείρωση, χωρίς ηγεμονισμούς και προαπαιτούμενα, όλων των δημιουργικών δυνάμεων του Δήμου που προσδοκούν την ενεργή τους παρουσία στα δημοτικά πράγματα και τη συμμετοχή τους στη λήψη των αποφάσεων. Που προσβλέπουν σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο ουσιαστικού διαλόγου, συγκρούσεων ιδεών, αλλά και συναινέσεων, που μετουσιώνει τα οράματα σε στρατηγικό σχέδιο και σε εφικτό δημοτικό επιχειρησιακό πρόγραμμα. Που διαφωνούν με τον λαϊκισμό, τον αυταρχισμό και την αλαζονεία ως μέθοδο «διοίκησης» και επιβολής απόψεων. Που ταυτίζονται με την Αυτοδιοίκηση του ορθού λόγου, της σύνθεσης, της ανάπτυξης, της διαφάνειας, του μέτρου και της αισθητικής», καταλήγει ο κ. Λασκαράκης.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος14/9/11 19:26

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ!!!! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ "ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ" ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2006..... Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.