27.9.11

Απίστευτη αγριότητα αστυνομικών! Χτύπησαν 8χρονο κοριτσάκι…


«Μπαμπά, γιατί με χτύπησε ο κύριος;» αναρωτήθηκε, σοκαρισμένη, η 8χρονη Μελίνα. Λίγο μετά το χτύπημα της μικρής από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον παιδικό τρόμο και η φωτογραφία της, γαντζωμένη στην αγκαλιά του πατέρα της, δημοσιεύθηκε στο χθεσινό πρωτοσέλιδο της Ελευθεροτυπίας προκαλώντας αίσθηση.

Στις εύλογες απορίες της κόρης του, ο μπαμπάς της προσπάθησε να εξηγήσει τα... ανεξήγητα. Σίγουρα, ένας κύριος δεν χτυπάει ποτέ, τουλάχιστον ένα μικρό παιδί. Και μέσα σ’ όλα αυτά, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, νομίζει ότι κάνει καλά την δουλειά του!
Όπως και όλη η κυβέρνηση δηλαδή…

5 σχόλια:

  1. ποιός ήταν ο πατέρας που έβαλε το κοριτσάκι μπροστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/9/11 22:06

    Νίκο, στον πατέρα εντόπισες το πρόβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πατέρας της είναι ο Ηλίας Βρεττάκος, αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ! Επομένως βαράτε μπάτσοι! Έτσι Νίκο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/9/11 17:55

    Σου φάνηκε να το βαράνε;Απαράδεκτος ο μεγαλοσυνδικαλιστής που έβαλε για ασπίδα το παιδί του! Πού νομίζει ότι το πήγε εκδρομή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/10/11 19:35

    Δεν τους γουστάρω τους μεγαλοσυνδικαλιστές. Αλλά δε γουστάρω και τους άντρακλες που βαράνε μικρά παιδιά. Και κρύβουν τη σαδιστική τους μανία πίσω απ' τη φράση "αυτές ήταν οι εντολές μας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.