3.8.11

Ο Περιφερειάρχης ενέταξε προς χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ την προμήθεια Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού για το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Συνεκτιμώντας το ρόλο του ως τριτοβάθμιο ίδρυμα σε περιφερειακό επίπεδο, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Άρης Γιαννακίδης υπέγραψε την ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ 2007-2013»του έργου «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ», στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 9 «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ», (Κωδικός Πρόσκλησης: 41).

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ με δικαιούχο το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Στα πλαίσια του έργου προβλέπεται η προμήθεια και εγκατάσταση:
• Ενός Συστήματος Αξονικής Τομογραφίας 128 ή 64 Τομών
• ενός Συστήματος Μαγνητικής Τομογραφίας 1,5 tesla,
• ενός Έγχρωμου Υπερηχοτομογράφου και
• ενός συστήματος τομογροφικής Γ- Κάμερας Δύο Κεφαλών.
Συμπεριλαμβάνεται ακόμη η προμήθεια έξι σύγχρονων κλινών εντατικής Θεραπείας καθώς και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού ενδοσκοπήσεων που περιλαμβάνει ένα σύστημα ενδοσκοπήσεων High Resolution και ένα σύστημα γαστροσκόπησης με επεξεργαστή εικόνας.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος3/8/11 14:14

    SIGA MIN KOYRASTIKE O ARIS !!! ORIMO ERGO KAI PIGE ME TIN SEIRA TOY STAMATISTE TIN HLKITHIA PROPAGANDA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.