11.8.11

Πλωτές μαρίνες για το λιμάνι Καβάλας

Συνάντηση εργασίας είχαν ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας Αδάμ Κοσμίδης και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κώστας Παπακοσμάς για μία σειρά θεμάτων με κυρίαρχο αυτό που αφορά την προμήθεια πλωτών εξεδρών για το κεντρικό Λιμάνι Καβάλας με στόχο αυτές να αποτελέσουν μαρίνες για τα σκάφη αναψυχής που ελλιμενίζονται στην Καβάλας.

Στόχος είναι η ανάπτυξη αυτής της μορφής τουρισμού σύμφωνα με τον κ. Κοσμίδη που θα προσδώσει αμιγώς τουριστικό χαρακτήρα στο λιμάνι αυτό, θα αποφέρει έσοδα στον Οργανισμό και θα τονώσει την τοπική οικονομία.
Ο κ. Παπακοσμάς εμφανίστηκε ιδιαίτερα θετικός στο αίτημα του Οργανισμού τονίζοντας ότι το έργο αυτό θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ ενώ την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει νέα συνάντηση στην Περιφέρεια για το θέμα αυτό έτσι ώστε να δρομολογήσουν την υλοποίηση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.