14.8.11

Καθαριότητα και έργα υδροδότησης οι άμεσοι στόχοι του Δήμου Κομοτηνής

Προτεραιότητα στα έργα υδροδότησης των οικισμών και αντικατάστασης των αμίαντοσωλήνων, καθώς και η άμεση κατασκευή βιολογικού καθαρισμού που θα καλύπτει την περιοχή από το Φανάρι μέχρι την παραλία της Μέσης, είναι οι στόχοι της νέας δημοτικής αρχής Κομοτηνής, σύμφωνα με τον δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη.
Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 12 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, αναφέρθηκε επίσης και στην αξιοποίηση της παραλίας Μολυβωτής, καθώς και αυτής του ΕΟΤ μελετά η δημοτική αρχή Κομοτηνής ώστε, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης να καταστεί προσβάσιμη για Ανθρώπους με αναπηρία.
Επιπλέον αναφέρθηκε και σε 800 οικόπεδα, τα οποία κατέγραψαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Κομοτηνής που πρέπει να καθαριστούν από ξηρά χόρτα και άλλα σκουπίδια καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος πυρκαγιάς.
Για τον λόγο αυτό ο δήμαρχος Κομοτηναίων Γιώργος Πετρίδης απεύθυνε έκκληση προς τους δημότες που είναι ιδιοκτήτες τέτοιων οικοπέδων να τα καθαρίσουν. Αν κάποιοι δεν συμμορφωθούν θα τους επιβληθούν πρόστιμα.
«Οι δημότες έχουν την υποχρέωση να διατηρούν καθαρούς τους δημόσιους χώρους και φυσικά το δάσος της Νυμφαίας», δήλωσε ο κ. Πετρίδης.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/8/11 13:02

    «ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ» επί δικαίων και αδίκων το νέο σύνθημα του Δήμου Κομοτηνής.
    «ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ» οριζόντια και κάθετα κατά την νεοπασοκική διάλεκτο, και όποιον πάρει ο χάρος.
    Κοντά στους «άδικα» 32 κατηγορουμένους της ΔΕΥΑΚ προστίθενται και 800 οικοπεδούχοι που τα οικόπεδα τους είναι «ακάθαρτα» και θα τους επιβληθούν πρόστιμα. Συντροφιά και ο Νίκος Πουρτσίδη που μηνύθηκε από τον κ. Κοτσάκη.
    Ο δήμος Κομοτηνής ένα απέραντο δικαστήριο, η «ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ» της ορθόδοξης «μαλακίας» θα θριαμβεύσει.
    «ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ» και για τους οφειλέτες των 8.5 εκ ευρώ με το συγχωροχάρτι που τους έδωσε ο δήμαρχος κ. Πετρίδης, δύο μέτρα και δύο σταθμά.
    Μέρος της χασούρας του Κοτσάκη πάνε να βγάλουν με τα πρόστιμα που θα επιβληθούν στους 8οο οικοπεδούχους, που μερικοί ίσως να μην βρίσκονται εν ζωή;
    Συνέλθετε παλληκαρούδια, οι ίδιοι θα πέσετε στους λάκκους των λεόντων που σκάβετε.
    Δώστε πρώτοι εσείς το παράδειγμα (Περιφέρεια, Δήμος, και λοιποί γραφειοκράτες)
    καθαρίζοντας τους δημόσιους και δημοτικούς κοινόχρηστους χώρους, και οι ιδιώτες θα ακολουθήσουν, να είστε βέβαιοι.
    Οι Komotinistas έκαναν την αρχή σημασία δεν τους έδωσε η δημοτική αρχή, αντί να τους ενθαρρύνει τους αποθάρρυνε με την συμπεριφορά της.
    Εσάς ποιος θα σας δικάσει σε μια «ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ» για την προφανή αμέλειά σας και όχι μόνο;
    Αργά ή γρήγορα ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ.
    Κατά πρωτοφανή τρόπο και συμπεριφορά στη Ροδόπη η Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση βάλλεΙ κατά των δημοτών δεν είναι το πρώτο περιστατικό κ. Πετρίδη!!!!!!!!
    Από τη δε Δευτεροβάθμια Αυτοδιοίκηση κατ’ εξακολούθηση με απρεπή τρόπο βάλλεΙ με ψηφίσματα, με επιστολές, με συσκέψεις ασχέτων ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Γεώργιος Παπανδρέου.
    Όσα ετάχθησαν με την ψήφο του Λαού να υπηρετήσουν, τα λησμόνησαν και τα περιφρόνησαν. Σχεδόν το σύνολον των τομέων ανάπτυξης βάλτωσΕ.
    Ο «μπακαλισμός» είναι ο μοχλός ανάπτυξης. Αναφέρομαι για σήμερα μόνο για την εκτόξευση της ανεργίας των νέων στα ύψη. Τους πληροφορώ ότι το τελευταίο δεκαήμερο μετανάστευσαν- πήραν των ομματιών τους και έφυγαν- μια δωδεκάδα νέων επιστημόνων (ΡΟΔΟΠΑΙΟΙ?)με περγαμηνές για να εργασθούν σε χώρες της Ενωμένης Ευρώπης!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/8/11 03:32

    Ουκ αν λάβεις κ. δήμαρχε

    Πρόκειται για συντόμευση του ρητού «Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος» το οποίο είναι γνωστό τοις πάσει.
    Πρωτοεμφανίστηκε ως ρήση από τον Λουκιανό στους Νεκρικούς διαλόγους μεταξύ Χάρωνος και Μενίππου, με τον δεύτερο να απαντάει στην αξίωση του πρώτου να πληρωθεί το ναύλο του για το ταξίδι στον Άδη. Ο Μένιππος, ισχυριζόμενος ότι δεν έχει μία, λέει του Χάρωνος: «Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος».
    Τα τελευταία δε 50 τουλάχιστον χρόνια χρησιμοποιείται στην αργκό από υπερχρεωμένους και μπατίρηδες δανειζόμενους οι οποίοι όντες ανίκανοι να αποπληρώσουν τα χρέη τους, ανταπαντούν στους δανειστές τους: «Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/8/11 15:37

    Σήμερα είδα σε 3 κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους εργάτες να κόβουν τα χόρτα και να περποιούνται τους θάμνους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/8/11 17:07

    mirakolo!!!!! mirakolo!!!!! Η περιποίηση του πρασίνου από το δήμο Κομοτηνής.
    Πως και έγινε αυτό το θαύμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.