14.8.11

Δημοψήφισμα για τα δημοτικά τέλη στην Κομοτηνή;

Σκέψεις για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος στο δήμο Κομοτηνής με ερώτημα την περαιτέρω αύξηση ή μη των δημοτικών τελών, αποκάλυψε ότι υπάρχουν στην δημοτική αρχή ο Δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης.

Μιλώντας στην ΕΡΑ Κομοτηνής σημείωσε ότι επί έξι συναπτά έτη δεν έγινε καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές με αποτέλεσμα να απαιτείται σήμερα 150% αύξηση των τελών, ώστε να καλυφθούν πλήρως οι δαπάνες καθαριότητας φωτισμού και πρασίνου του δήμου!!!

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/8/11 08:49

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΤΙ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΥΞΗΣΕΙ 150% ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΤΙ ΚΟΤΣΑΚΗΣ, ΤΙ ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΤΕΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/8/11 06:21

    Τι θα πει δημοψήφισμα για την αύξηση των τελών κατά 150%, χωρίς να μας εξηγήσουν το πώς και το γιατί. Τι θέλουν να καταδικάσουμε ή να αθωώσουμε τον εαυτό μας;
    Ο ένας με τα ψηφίσματα ο άλλος με τα δημοψηφίσματα και ο λαός με τα διαβολοανεμίσματα.
    Γιατί σας ψηφίσαμε παλληκάρια της φακής, το ξέρετε; Για να μας λύνεται τα προβλήματα.
    Και τώρα που βρήκατε τα δύσκολα, και δεν φτάνει το νιονιό σας να δώσετε λύσεις, ζητάτε από το λαό να αναλάβει την ευθύνη και να δώσει τις λύσης.
    Περιμένετε τις λύσεις στις εκλογές, 3 χρονάκια είναι θα περάσουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/8/11 11:14

    Με μια πλειάδα αντιδημάρχων, με άλλη πλειάδα ειδικών συμβούλων, με κανά δυο 12δεκάδες επιστημόνων δημοτικών συμβούλων δεν μπορούν να κάνουν λογαριασμούς ώστε να βρούνε άκρη στα οικονομικά του δήμου Κομοτηνής.
    Που ακούσθηκε αύξηση 150% στα δημοτικά τέλη.
    Τι μπακαλίστικους λογαριασμούς τρείς το λάδι τρείς το ξύδι έξη το λαδόξυδο.
    Άρα έχει δίκαιο ο κ Μαγκριώτης όταν αναφέρθηκε στα του Περιφερειάρχη κ. Γιαννακίδη τον χαρακτήρισε μπακάλη, άνθρωπο με μπακαλίστικη λογική.
    Φαίνεται ότι το σύνδρομο του μπακαλισμού μεταδόθηκε και στον δήμαρχο κ. Πετρίδη
    Προφανώς η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον οποιοδήποτε έλεγχο της δημοτικής αρχής, διαφορετικά δεν εξηγείται η κατάσταση που επικρατεί σε πολλά πράγματα, όσον αφορά τη λειτουργία του Δήμου Κομοτηνής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/8/11 11:37

    Ο Πετρίδης ας δει το μπάχαλο που επικρατεί στη ΔΕΥΑΚ, (προσλαμβάνονται οι κολλητοί μέσω "αναθέσεων συντήρησης" σε εργολάβους, επειδή κάποιοι αιρετοί θέλουν να διατηρούν πελατειάκό στρατό) και μετά ας ζητήσει και αύξηση των δημοτικών τελών. Αμάν πια μαύρισε το μάτι μας με τα λαμόγια. Του το ξαναλέμε άλλη μια φορά: οι επιλογές του στη ΔΕΥΑΚ ήταν κάκιστες και σε πολιτικό και σε λειτουργικό επίπεδο. Βγες ρε Γιώργο από το γραφείο σου. Άκουσε τον κοσμάκη που βοά για την ανικανίκανότητα και τη λαμογιά μέσα στη ΔΕΥΑΚ. Άντε γιατί στο τέλος εσύ θα πληρώσεις τη νύφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/8/11 06:40

    Έστω και διενεργήθηκε δημοψήφισμα, και το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, που σίγουρα θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Σκέφτηκε ο κ. Πετρίδης τι θα συμβεί, σκέφτηκε το πολιτικό μέλλον το δικό του και της παράταξής του;
    Τα πράγματα είναι απλά πολύ απλά για κάθε συνετό πολιτικό.
    Από τη στιγμή που δεν υπάρχει αναντιστοιχία λαϊκής θέλησης και δημοτικής αρχής, αίρεται η εμπιστοσύνη των δημοτών έναντι του εκλεγμένου δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου.
    Λογικό είναι να παραιτηθεί ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του και να προκηρυχτούν εκλογές. Βέβαια δεν είναι υποχρεωτικό να προκηρυχτούν εκλογές, αλλά αν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι 90% κατά της πρότασης του δημάρχου (αύξηση 150% των δημοτικών τελών), αυτονόητο είναι ότι ο δήμαρχος θα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, γιατί πλέον η μειοψηφία του 10% δεν μπορεί να διοικεί σε μια δημοκρατική χώρα.
    Γι’ αυτό προς το παρόν ας αφήσουν τις απολιτικές ασυναρτησίες, και να στρωθούν στη δουλειά, μπας και δούμε χαΐρι και προκοπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.