11.8.11

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης

Ψήφισμα ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης με το οποίο τονίζεται ότι η υποβάθμιση του 412 Γ.Ν.Σ, η κατάργηση του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσύλλεκτων στην Σταυρούπολη Ξάνθης και η ενδεχόμενη μετατροπή του σε Κέντρο Υποδοχής παράνομων μεταναστών, η μεταφορά του Στρατολογικού Γραφείου Ξάνθης στην Κομοτηνή σε συνδυασμό μάλιστα και με το κλείσιμο των Συνεταιριστικών Εργοστασίων, αλλά και αρκετών ιδιωτικών επιχειρήσεων, θα οδηγήσουν την περιοχή της Ξάνθης σε μαρασμό.

Επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει από την διοίκηση της ΑΤΕ να εκτιμήσει όλες τις παραμέτρους του ζητήματος και από κάθε αρμόδιο την συνδρομή του ώστε να αποτραπεί η διακοπή λειτουργίας του καταστήματος της ΑΤΕ BANK στην Σταυρούπολη Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.