14.7.11

Είπε ο γάιδαρος … τον πετεινό κεφάλα!!!

Η ενόχληση των βουλευτών της ΝΔ με την πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη να επιστρέψει το βουλευτικό του αυτοκίνητο και μέρος των αποδοχών του, εκδηλώθηκε χθες και δημοσίως. Ο πρώτος που επιτέθηκε σχεδόν ευθέως στον Κυριάκο ήταν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος θεωρείται πιστός στην ηγεσία του κόμματος αλλά διατηρεί και δίαυλο επικοινωνίας με τον Κώστα Καραμανλή.

«Θέλουμε μέσα στη Βουλή να μπαίνουν μόνο τα πλουσιόπαιδα ή τα παιδιά των μεγάλων οικογενειών τα οποία έχουν λυμένα όλα τα βιοποριστικά τους προβλήματα και κάνουν πολιτική από χόμπι;», διερωτήθηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο γραμματέας προγράμματος της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης, αφήνοντας σαφείς αιχμές (χωρίς να τον κατονομάσει) για τον Κυριάκο Μητσοτάκη!
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα! Ας διαμαρτυρηθεί καλύτερα ο βουλευτής Ροδόπης για τους βουλευτές που δεν έχουν κολλήσει ποτέ στην ζωή τους ένα ένσημο ή απέκτησαν ξαφνικά περιουσία, από «παιδιά του χωριού» που ήταν! Για ποιον χτυπάει το καμπανάκι άραγε;
Στην Αθήνα μπορεί να μην μας ξέρουν καλά Ευριπίδη ... αλλά στην Ροδόπη όλοι ξέρουμε μεταξύ μας τι γίνεται!!!

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.