14.6.11

Έρχεται ο Γιώργος Παπανδρέου στην Καβάλα το Σάββατο;

Μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει από σήμερα στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί.

Τόσο τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής ΑΜ-Θ, με μπροστάρη τον γραμματέα Φώτη Πολίτη, όσο και οι νομαρχιακές επιτροπές του κόμματος, έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου για την καλύτερη οργάνωση της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Καβάλα το Σάββατο 18 Ιουνίου 2011. Η συνδιάσκεψη είναι πολύ κρίσιμη, αν αναλογιστεί κανείς τις αντιδράσεις του κόσμου σε πολιτικά πρόσωπα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν, στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του Σαββάτου στην Καβάλα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δώσει το παρών και ο πρόεδρος του κόμματος και Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Ο διάλογος με τα μέλη και τους φίλους του κόμματος ξεκίνησε … ίσως οδηγούμαστε σε εκλογές σύντομα!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/6/11 14:30

    ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΚΕΙ. ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/6/11 16:57

    «Η Τζισρ Αλ Σουγκούρ πέρασε στον έλεγχο του συριακού στρατού χωρίς ουσιαστική αντίσταση, καθώς οι περισσότεροι κάτοικοι την είχαν εγκαταλείψει
    Οι κάτοικοι της πόλης είχαν υποχρεωθεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εν αναµονή της επίθεσης. Περίπου 7.000 πέρασαν τις τελευταίες ηµέρες τα σύνορα µε την Τουρκία αναζητώντας καταφύγιο στη γειτονική χώρα και πολλές χιλιάδες ακόµη κατέφυγαν στα χωριά της περιοχής».

    Εν καιρώ αν ζητήσουν καταφύγιο στην Ελλάδα από το πέρασμα του Έβρου πως θα αντιδράσουν οι «Ελληναράδες» του Περιφερειακού Συμβουλίου οι Δημαρχαίοι οι Δεσποτάδες και οι λοιποί προστάτες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας ένατι των χριστιανών και μουσουλμάνων προσφύγων;
    Γλύτωσαν από τη σφαγή του Ασάντ και θα πέσουν στη γλώσσα των Ελληνορθόδοξων προστατών. Η γλώσσα τους κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει.
    Θα ζητήσουν και πολιτικό άσυλο, γιατί οι κάτοικοι της Τζισρ Αλ Σουγκούρ είναι πολιτικοί πρόσφυγες.
    Για αυτό παλληκαράδες του καναπέ η χώρα πρέπει να είναι πανέτοιμη για να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις, που ίσως αυξηθούν όπως πάνε τα πράγματα.
    Κάποτε παλληκάρια ήρθε ο καιρός….Όταν συσκέπτεσθε να σκέφτεστε και λιγουλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/6/11 18:33

    Θα ειναι και οι κηπουροι της επαρχιας.Δυσκολες μερες για τους βολεμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/6/11 19:33

    Περισσότερη σημασία έχει να γίνουν άλλα πράγματα παρά προβοκατόρικες ενέργειες που θα ζημιώσουν πέντε άτομα οποιασδήποτε θέσης. Σημασία έχει, αυτήν εδώ την ώρα του δεδομένου κοινωνικού αναβρασμού, να υπάρξουν κάποιες γέφυρες από και προς τις υπόλοιπες κοινωνικές δομές, έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα της οργής, που όλοι συμφωνούμε ότι θα έρθει, να αποφύγουμε καπελώματα, ασυμφωνίες σε βασικές θέσεις. Πρέπει όλοι αυτή την ιστορική περίοδο να δράσουμε με σύνεση, προσβλέποντας στην κατάκτηση της ουτοπίας που μοιάζει περισσότερο από κάθε άλλη φορά να είναι κοντά, παρά να επιδιώξουμε την άμεση εξαργύρωση της οργής όλων, χωρίς κανέναν ορίζοντα και απώτερο σχέδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.