15.6.11

Αναβάλλεται το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης για την Τετάρτη 15 Ιουνίου, αναβάλλεται για τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011 στις 1μμ.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/6/11 02:08

    Ριψάσπιδες?
    Άνευ λόγου και αιτίας η αναβολή της συνεδρίασης του Π. Συμβουλίου.
    Αποποιούνται τις 16χρονες ευθύνες τους.
    «Η ανάπτυξη θέλει όρους κοινωνικής ειρήνης».
    Αϊ σιχτίρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/6/11 03:40

    Τί λέτε ρε ανεγκέφαλα λαμόγια, τί λέτε!!!! Που μιλάτε για 16χρονες ευθύνες, αρπάχτρες!!!!!! Που κάνατε περιουσίες και για τα δισεγγονά σας!!!!!! Ξεφτίλες του κερατά, που εκμεταλλευτήκατε ιδεολογίες για την πάρτη σας και μόνο!!!!!!! Μια Κομοτηνούλα είμαστε μωρέεεεε!!!!!!! Γνωστοί είμαστε όλοι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/6/11 12:44

    Ένας που έχασε μια μάχη
    σ' έναν αγώνα διαρκείας,
    πόσο χρόνο δικαιούται
    -ώστε να θρηνήσει-
    πρωτού θεωρηθεί
    ρίψασπις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/6/11 20:25

    Αμερικανοί και Βούλγαροι δεν φοβήθηκαν το Περιφερειακό μας Συμβούλιο!!!

    Και εκεί που κοιμόμασταν ήσυχοι ότι ο πυρηνικός εφιάλτης θα φύγει από την γειτονιά μας μετά το ψήφισμα του Περιφερειακού μας Συμβουλίου η παρακάτω είδηση μας προσγείωσε στην πραγματικότητα.Οι Βούλγαροι όχι μόνο δεν φοβήθηκαν, από την προτροπή του Άρη Γιαννακίδη,έβαλαν στο παιχνίδι και τους Αμερικάνους...προφανώς για να μην κινδυνέψουν!!! Διαβάστε την είδηση και θα καταλάβετε ότι επιτέλους ήρθε η ώρα για ουσιαστικές απόφάσεις και όχι για εκφράζουμε ευχές.

    Στην υπογραφή μνημονίου κατανόησης, με στόχο την εξερεύνηση των ευκαιριών συνεργασίας στον τομέα της πυρηνικής ενέργειας, προχώρησαν εκπρόσωποι της βουλγαρικής ενεργειακής εταιρείας Bulgarian Energy Holding
    (σ.σ.η εταιρεία που συντονίζει τις ενεργειακές δραστηριότητες της Βουλγαρίας) και της αμερικανικής Westinghouse Electric Company LLC.Η υπογραφή του μνημονίου πραγματοποιήθηκε, παρουσία του πρωθυπουργού της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ.
    Το μνημόνιο προβλέπει, μεταξύ άλλων, την επέκταση της διάρκειας ζωής των δύο, που είναι ήδη σε λειτουργία αντιδραστήρων του πυρηνικού σταθμού «Κοζλοντούι», καθώς και την αποσυναρμολόγηση των υπόλοιπων τεσσάρων αντιδραστήρων που δεν λειτουργούν.
    Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός, υπενθύμισε ότι η βουλγαρική κυβέρνηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ούτως ώστε οι δύο αντιδραστήρες που λειτουργούν, να συνεχίσουν το «έργο» τους τουλάχιστον για την επόμενη δεκαετία.
    http://faros24.gr

    Read more: http://gkatzios.blogspot.com/2011/06/blog-post_9135.html#ixzz1PYT58QXn

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.