16.6.11

Η βουλευτής Έβρου Όλγα Ρενταρή η πρώτη που τα «έχωσε» στην συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Το πρωί γράψαμε για έναν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από την Θράκη, ο οποίος ήταν έτοιμος να παραιτηθεί! Γράφαμε για την Όλγα Ρενταρή, πληροφορία που μας ήρθε από συνάδελφο της μέσα από το κόμμα, κάτι το οποίο όμως δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε από το περιβάλλον της Εβρίτισσας πολιτικού.

Η Όλγα σκέφτηκε πιο νηφάλια και μετά την πληροφορία για σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αποφάσισε να μιλήσει σ’ αυτήν! Ήταν από τους πρώτους ομιλητές και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αρκετά καυστική. Η πρώην Συντονίστρια του Ινστιτούτου Eπιμόρφωσης Έβρου και εκπαιδεύτρια της Πολιτικής Επιμόρφωσης του ΠΑΣΟΚ, επηρεασμένη και από την πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε από αγανακτισμένους πολίτες στην Αθήνα, αναφέρθηκε στο γεγονός λέγοντας πως «ως πότε θα ανέχομαι τους προπηλακισμούς»!!!
Σε άλλο σημείο της ομιλίας της η βουλευτής Έβρου ζήτησε καλύτερη ενημέρωση των βουλευτών για το κυβερνητικό έργο, ενώ παράλληλα έκανε κριτική για το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, λέγοντας πως «δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας το έργο που της εμπιστεύθηκε ο πρωθυπουργός, με αποτέλεσμα ο λαός να κάνει πολλές θυσίες, οι οποίες απ’ ότι φαίνεται δεν πιάνουν τόπο»!
Να σημειωθεί ότι η βουλευτής Έβρου Όλγα Ρενταρή, βρισκόταν ανάμεσα στους 16 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που υπέγραψαν πριν λίγες ημέρες την επιστολή προς τον πρωθυπουργό, με την οποία ζητούσαν ενημέρωση και συζήτηση για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα πριν αυτό έρθει στη Βουλή.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/6/11 20:06

    Ενώ αντίθετα η Όλγα κατάφερε να φέρει εις πέρας το έργο που της εμπιστεύθηκε ο Πρωθυπουργός και αυτοί που την ψήφισαν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/6/11 21:27

    οχι δεν τα καταφερε η φωνη της ειναι μηδαμινη μπροστα στις προσταγες του ΓΑΠ-ΤΡΟΙΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/6/11 22:58

    ΄Προσταγές' 'κατοχή' '600 δισ της Ελβετίας να μας σώσουν' 'δώστε δουλειά να φάει ο κοσμάκης' 'επαναδιαπραγμάτευση του κακού μνημονίου να φέρουμε το καλό μνημόνιο' 'αγανακτισμένοι' 'οι διεθνείς τοκογλύφοι' 'δεν πληρώνω'

    Τελικά ο θεσμός του καφενείου δεν είναι τυχαίο ότι έχει ανθίσει στη φαιδρή χώρα των πολύξερων, των εγωιστών, των πονηρών, των ατομιστών, των τεμπέληδων, των -όγων

    Α, μην ξεχάσω και των υπερήφανων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/6/11 07:32

    Ο Παπανδρέου – ας μην κοροϊδευόμαστε – πότε ζητά, πότε εκλιπαρεί και πότε εκβιάζει την αντιπολίτευση για την περιβόητη συναίνεση. Ο λόγος είναι απλούστατος: το κάρο κόλλησε στη λάσπη και δεν μπορεί να το ξεκολλήσει λόγω πολιτικής αδυναμίας. Βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο, διότι απλούστατα απέτυχε παταγωδώς συμπαρασύροντας την Ελλάδα στον γκρεμό.
    Τα μηνύματα που λαμβάνει από το εσωτερικό και το εξωτερικό είναι καταλυτικά: η «προφητεία» Παπακωνσταντίνου περί «Τιτανικού» επαληθεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/6/11 20:20

    Ανώνυμε 16/6/2011 20:06 Για την Κα Ρενταρή, άν έχει φέρει σε πέρας το έργο που της εμπιστεύτηκαν οι ψηφοφόροι της, άσε να το κρίνουν οι ψηφοφόροι της. Αντικειμενικά είναι μία νέα Βουλευτής με το θάρος της γνώμης της και όχι η βουλευτής που λέει σε όλα ναι, προκειμένου να γίνει αρεστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/6/11 01:36

    Να φυγει ο ποδηλατης απο την ελλαδα με τη μαμα μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/6/11 16:29

    Φωτιά πήρε το Facebook μετά τις ξαφνικές αλλαγές που έγιναν στη σελίδα του Παντελή Οικονόμου, λίγες ώρες έπειτα από την υπουργοποίηση του.

    Αν και ο κ. Οικονόμου, εδώ και αρκετό καιρό αρθρογραφούσε και ήταν ένας από τους βασικούς επικριτές του Μνημονίου και της ασκούμενης από την κυβέρνηση οικονομικής πολιτικής...
    λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι συμμετέχει στη νέα κυβέρνηση αφαιρέθηκαν από τον ίδιο ή από συνεργάτες του από τη σελίδα του στο facebook και από την προσωπική του ιστοσελίδα, όλα τα σχόλια κατά του μνημονίου.

    Το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στο χώρο του διαδικτύου και πολλοί χρήστες αφήνουν τα σχόλια τους στον «τοίχο» του προφίλ του νεοφώτιστου υπουργού.

    Σχεδόν όλα τα σχόλια είναι αρνητικά, γεμάτα θυμό και αγανάκτηση, γι' αυτό σας παραθέτουμε ενδεικτικά μερικά από τα πιο κομψά:

    - "Συγχαρητήρια για το ήθος σας, κ. Οικονόμου. Στον βωμό μιας καρέκλας αποδεικνύετε περίτρανα ότι με τέτοιες αξίες καταντήσατε εσείς οι εκπρόσωποι του λαού την Ελλάδα εδώ που έφτασε. Τόσο αδίστακτος να αλλάζετε εν μια νυκτί όλη σας την σκέψη περί μνημονίου;"


    - "Εμείς οι ''απλοί'' πολίτες , όπως μας ονομάζετε , προσπαθούμε να καταλάβουμε την κρισιμότητα της κατάστασης . Εσείς , που τόσα χρόνια μας κυβερνάτε και ξέρετε την κατάσταση '' από μέσα'' , ακόμα και τώρα , το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η καρέκλα ??? Είχα μια εκτίμηση στον αιρετικό σας λόγο , που όπως μας αποδείξατε σήμερα , ήταν εκ του πονηρού . Περιμένω με μεγάλη αγωνία να δω τι από αυτά που λέγατε θα κάνετε πράξη . Φυσικά τώρα δεν έχω αυταπάτες . Ντροπή σας"


    - "Ο μεγάλος κολοτουμπικός. Όλη η φιλοσοφία του ΠΑΣΟΚ με μία κίνηση (εξαργύρωση απόψεων με αντάλλαγμα μιά καρέκλα). Ντροπή"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.