15.6.11

Ποιοι πιστεύετε ότι πρέπει να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Ροδόπη;

Οι εκλογές είναι προ των πυλών … άσχετα αν κάποιοι δεν θέλουν να το παραδεχθούν. Στην Ιπποκράτους μάλιστα έχει φτάσει έγγραφο, το οποίο προτείνει ορισμένους για την συμπλήρωση του ψηφοδελτίου του κόμματος στην Ροδόπη. Τα ονόματα είναι
(εκτός από τους Πεταλωτή και Χατζηοσμάν που θα είναι και πάλι υποψήφιοι) των Γιάννη Νικολαΐδη, Όλγα Τσετινέ, Γιώργου Μανανά, Κότζα Μουμίν Ριτβάν και Χουσεΐν Ερτζάν.

19 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/6/11 01:16

    O Μανανάς είπατε; Ε αυτό είναι εξωφρενικό.Δε νομζω πως αξίζει κανένα δημόσιο αξίωμα σε ένα άτομο που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή το.Τον έχει δει ποτέ κανείς αλήθεια να δουλεύει; Εγώ πάντως μόνο να τα πίνει πρωί πρωί στην πλατεία τον βλέπω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/6/11 01:19

    Και οι άλλοι δύο χριστιανοί βέβαια όχι ότι είναι περισσότερο άξιοι.Μετριότης μετριοτήτων τα πάντα μετριότης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/6/11 01:31

    piazza egw thelw na pshfisw ton foufouto!giati den ton ebales sthn pshfoforia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιάννης Παπαδόπουλος15/6/11 01:34

    Δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη δεν θα μπορέσει να φτάσει τα ποσοστά του 2007 και του 2009.

    Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν ο Γιάννη Νικολαϊδης είναι στο ψηφοδέλτιο.

    Νέους ανθρώπους θέλουμε, με ήθος, συνέπεια και αγωνιστικότητα, κάτι τα οποία έχει αποδείξει ο Γιάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/6/11 10:29

    Και γιατί όχι ο Άρης Γιαννακίδης ή ο Παύλος Δαμιανίδης; Αυτοί δεν υπερηφανεύονται ότι χάρη σ΄ αυτούς το ΠΑΣΟΚ θριάμβευσε στη Ροδόπη; Ή να προτιμήσω τον Κώστα Χουβαρντά και τη Νικολίτσα την Πετκίδου, αυτούς τους κίονες της πολιτικής. Για σοβαρευτείτε ρε και βρείτε πρώτα ψηφοφόρους και μετά υποψηφίους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/6/11 13:10

    ΑΝΩΝΥΜΕ-ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΩΝ 01.16 ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ....Ο ΜΑΝΑΝΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΛΑΤΕΙΑ -ΠΡΩΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ!ΧΥΔΑΙΕΣ Κ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΛΕΟΣ!Κ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ-ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ..ΜΑΘΕ Κ ΡΩΤΑ.ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Κ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ-ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΛΕΝ ΧΑΘΗΚΕ-ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΑΝΤΕ ΡΕ ΧΑΣΟΥ ΑΠ ΕΔΩ..Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΒΟΗΘΑΕΙ Κ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ Κ ΑΥΤΟΣ Κ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΠΡΙΤΑΚΟ-ΒΑΛΤΟΣ ΚΑΡΑΝΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΣΑΙ Κ ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/6/11 13:12

    Balte nikolaidh arh k paylo-SIGOYROS PATOS..ante re oyst....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. PASOKος15/6/11 14:11

    Μαζική σαβούρα.Δεν μπορεί να ξεφτελίζεται το ΠΑΣΟΚ μαυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/6/11 15:02

    Nikolakh tha gineis k sponsoras toy nikolaidh?ante re sovareyteite k kante kamia doyleia sthn pereiferia eeeeeeeeeeeee........mono trwte trwte trwte......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/6/11 15:25

    Αυτός που θα βγει θα είναι ο Πεταλωτής από χριστιανούς. Από μουσουλμάνους δεν ξέρω αλλά μην ποντάρετε στα ονόματα που γράφτηκαν.

    Στο ψηφοδέλτιο μαζί με ΠΕταλωτή δεν ξέρω ποιοι θα είναι. Ξέρω ποιοι ΔΕΝ θα είναι. Π.χ. ούτε ο Μανανάς, ούτε ο Γιαννακίδης, ούτε ο Νικολαϊδης, ούτε ο Δαμιανίδης.

    Αυτά για σοβαρή κουβέντα. Η ανάρτηση μάλλον κακοπροαίρετη. Το πρόβλημα είναι ότι εξαιρουμένων των παραπάνω περιπτώσεων δύσκολα θα βρεθούν άλλοι δύο χριστιανοί για το ψηφοδέλτιο. Αυτό είναι καλή συζήτηση. και με ποιον νόμο θα ψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/6/11 16:14

    Εχετε πλάκα πάντως.βάλατε τον Μανανά και τον Νικολαίδη να παίρνουν τηλέφωνα για να τους ψηφίσουν.Στα ίδια πρόσωπα.Κι εσείς τους πουλάτε και εκδούλευση και τσιμπάν τα σαίνια αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/6/11 17:20

    Probokatoriko todhmosieyma...o kathenas krinetai kathimerina..k to xete xanakanei eidika gia ton PONTIO gia ton opoio me phran k thl!den einai h prosfora olwn idia.alloi prosferoyn edw k 25xronia alloi xefytrwsan xafnika(vlepe giann)alloi exoyn epitheta k syngeneies k malista me prwhn voyleytades..opote na valete aytoys h ton PONTIO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος15/6/11 18:56

    Σας ειπε κανεις οτι ο γιωργος θελει?αντε παιξτε τα κουβαδακια σας κ αφηστε τον ησυχο...ολοι θα κριθουν κ τον γιωργο τον κρινει ο κοσμος της πολης κ του νομου εδω κ πολλα χρονια...σε ολα τα επιπεδα.κ μονο που ασχολειστε μαζι του φτανει.γιατι δεν πιστευω να σας πηρε τηλ να βαλετε το ονομα του?προβοκατορες μπαμπουινοι..!Κ οποτε τον χρειαστηκε το κμμα η οποιοσδηποτε αλλος ηταν στην πρωτη γραμμη ακομη κ με τον πρωην γραμματεα με τον οποιον εχουν οσο γνωριζω αριστες σχεσεις.σταματηστε τη σπεκουλα ολοιιιιιι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/6/11 09:01

    Ολοι τους μαζί με τον Αρχιπεταλωτή και ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ φυσικά πεταλώνουν τζιτζίκια μόνο.
    Μόνο αυτό ξέρουν να κάνουν.
    Αυτοί παράγουν ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΙΧΑΣΜΟ, (ΑΠΟΚΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του ΤΟΠΟΥ) και όχι ΣΟΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    Ολοι τους έχουν ευθύνη (προφανώς μαζί με τα αφεντικά τους) για το ότι αλωνίζουν !!!!!!!!!!!! (κάποιοι) στον τόπο με την ανοχή τους, την αδιαφορία τους αλλά και την προστασία τους μόνο για την προσωπική τους προβολή.
    Οσο για τον λαό που κοιμάται ......ας τον αφήσουμε να κοιμάται.ΠΡΟΣΟΧΗ! σιγά μην τον ξυπνήσουμε!!!
    Ραγιάδες!!Ραγιάδες!! Είμαστε ακόμη στην Αρχή.
    Τα δύσκολα έρχονται.
    Θα ήθελα να ήξερα τι πραγματικά περιμένουμε από αυτή τη γενιά των ηλίθιων και πουλημένων Πολιτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος16/6/11 16:01

    Oλα τα αστέρια ...χαχα.Ενας κι ένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος16/6/11 19:07

    Teleytaie anwnyme to megalytero asteri prepei na sai esy...xaxaxaxaxa kommhths poy kryvetai!ase mas gialama....e gialama....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος17/6/11 18:15

    Ο τελευταιος ειναι φαρμακοποιος...εαν ξερει καποιος ας μου απαντησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος20/6/11 01:26

    Ναι ο γνωστος φαρμακοποιος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος20/6/11 13:24

    Αυτος ο φαρμακοποιος ειναι αυτος που αγοραζει λεωφορια του ΚΤΕΛ Ροδοπης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.