16.6.11

Ρίχνουν τον Παπανδρέου; 30 βουλευτές ζητούν σύγκλιση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και θέτουν θέμα ηγεσίας!

Σε περίπου 30 ανέρχονται, σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θέτουν θέμα σύγκλησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και εμμέσως θέμα ηγεσίας. Εντωμεταξύ αίτημα για συζήτηση εφ’ όλης της ύλης κατέθεσε πριν από λίγο ο Βαγγέλης Βενιζέλος στον πρωθυπουργό, μετά το ντόμινο εξελίξεων στο κυβερνών κόμμα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου τηλεφώνησε στον υπουργό Άμυνας για να τον ενημερώσει για τον ανασχηματισμό, αλλά ο δεύτερος του ζήτησε άμεσα συνάντηση.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/6/11 13:52

    Η αποστασία του Μητσοτάκη το ’65 δεν είναι τίποτα μπροστά στην αποστασία της ριψάσπιδος πολιτικής τσογλανοπαρέας του Beny Βενιζέλου. Το ’65 η πατρίδα κινδύνευε από την δικτατορία το 2011 κινδυνεύει από την εισβολή των συμμαχικών ευρωπαϊκών δανειστριών δυνάμεων.
    Τις πταιει; Τα πουλημένα απολιτικά τσογλανάκια της κωλοτούμπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/6/11 14:05

    Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναμένεται να καταβάλει χωρίς καθυστέρηση την επόμενη δόση στην Ελλάδα προκειμένου να δοθεί περισσότερος χρόνος στην ΕΕ να οριστικοποιήσει το δεύτερο πακέτο οικονομικής βοήθειας για την Ελλάδα, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες τόσο το ΔΝΤ όσο και η ΕΕ λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χρηματοδότησης της Ελλάδας μέχρι το Σεπτέμβριο. Αποκαλύπτεται δηλ. ο εκβιασμός Ευρωπαίων κατόπιν υποδείξεων ΓΑΠ-ΠΑΠ που έλεγαν ότι αν δεν συναινέσει η ΝΔ δεν θα εκταμιευτεί η δόση του Ιουλίου και δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/6/11 14:10

    το 65 η πατριδα κινδυνευε απο τους πολιτικους οπως σημερα. ηρθε η επταετια και εγινε κρατος. ηρθαν ξανα οι σωτηρες και να που θελουμε παλι εναν ηγετη. πριτς ομως. να φτιαξει παλι κρατος και να πεθανει φτωχος ; οχι ρε εκει στη μουχλα πολιτικοι και βολεμενοι καθεστωτος πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aνώνυμος 13.52
    Η πλάκα πάντως είναι ότι αυτοί που στήριξαν τον Παπανδρέου στο όποιο κυβερνητικό έργο ήταν αυτοί που είχαν στηρίξει Βενιζέλο το 2007. Κι αυτοί που κατά βάση υπονόμευσαν αυτό το έργο ήταν αυτοί που το 2007 τον εξέλεξαν. Μύλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/6/11 17:07

    όλοι οιΔΝΤλόγοι στην Ελλάδα μαζεύτηκαν

    Όλοι οι μπλοφατζήδες επίσης. Πολύ πόκερ ρε παιδί μου. 'Δεν μπορεί, θα μας τρέφουν μέχρις να σκάσουμε, κι ας είμαστε καθυστερημένοι, άσε τον ΠΑπανδρέου να λέει, όργανο των συμφερόντων είναι'.

    Καθήστε τώρα να τα βγάλετε πέρα. Ο Παπανδρέου το χρέος του το έκανε και πιθανότατα θα συνεχίσει να το κάνει. Αν όμως σας ... κάτσει; Αν από κάποια στραβή οι εξυπνάκηδες μπλοφατζήδες αποκτήσουν εξουσία; Αν σταματήσουν τον εκσυγχρονισμό της ΄χώρας; ποιος τους σώζει όχι από τους παπάρες τους αγανακτισμένους, ποιος τους σώζει από μας τους νοικοκυραίους.

    Καραίσκο, Δαπέργολα, Θεοδωράκη, Μαριά, Ζουράρι ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕ!!! Φ Υ Λ Α Χ Τ Ε Ι Τ Ε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/6/11 07:37

    να σταματησουν τον εκσοσιαλισμο της χωρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.