9.5.11

Η Porse Panamera του Ντομινίκ Στρος Καν

Ο Σοσιαλιστής και πρόεδρος του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν και η σύζυγος του Αν Σινκλέρ επιβιβάζονται στην υπερπολυτελής Πόρσε Panamera τους αξίας 150.000 ευρώ, σε κεντρικό δρόμο του Παρισιού!!!
Αυτός ήρθε να ελέγξει τα οικονομικά μας και να μας σώσει!!! Και εμείς ακόμα δεν τους έχουμε πάρει στο φαλάγγι.
Για την ιστορία, ο Ντομινίκ Στρος Καν διέψευσε ότι η Πόρσε είναι δική του, αλλά ανήκει σε έναν καλό του φίλο και διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου! Είναι και οι εσωκομματικές εκλογές για το χρίσμα των Σοσιαλιστών στις επόμενες προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, το 2012, βλέπετε!!!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/5/11 00:13

    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ PORSE ΠΑΡΑΠΕΡΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αααααχ.....αν είχα μια Panamera!!!!!
    http://youtu.be/RrzC82qjRn0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταρχήν το συγκεκριμένο μοντέλο κυκλοφορεί σε διάφορες εκδόσεις σε τιμές που ξεκινούν απο 75.000 ευρώ και φτάνουν τις 150.000. Κατα δεύτερον το πρόβλημα είναι που έχει ο συγκεκριμένος άνθρωπος ένα τέτοιο αυτοκίνητο? Είναι επι δεκαετίες εργαζόμενος σε υψηλόβαθμες θέσεις, η γυναίκα του έχει περιουσία (αναφέρονται περιουσιακά στοιχεία 35 εκατ. ευρώ, και κάντε σύγκριση με δικούς μας πολιτικούς και μή, όπως παιδιά των μπαμπαδων βορείων προαστείων με ίσης και μεγαλύτερης αξίας αυτοκίνητα. Η πηγαίνετε στο Μέγαρο Μουσικής όταν έχει συναυλία να δείτε τι μοντέλα κυκλοφορούν. Με άλλα λόγια δεν νομίζω οτι η κατοχή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου απο το συγκεκριμένο άτομο αποτελεί σκάνδαλο ιδίως για μάς τους πλούσιους φτωχούς. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/5/11 11:38

    Συμφωνώ με Akis

    Όλα τα κομπλέξια της μιζέριας εξεγείρονται γιατί ζουλεύουν. Έτσι είναι η ζωή. Αν θες καπιταλισμό και πρόοδο (που το 99% το ΘΕΛΟΥΜΕ) πρέπει να παραδέχεσαι ότι κάποιοι είτε τυχεροί είτε ικανοί είτε και τα δύο θα απολαμβάνουν κάτι περισσότερο. Και από την άλλη η μισή (... ανίκανη ... κλεφταράδικη ... χωριατλεμού...) Κομοτηνή έχει καλύτερα αυτοκίνητα από του Στρος. Να μη μιλήσω για εξοχικά.

    Μπράβο Akis
    Πεντακάθαρη η κουβέντα σου και θαρραλέα

    ΥΓ Αν κάποιοι ικανοί δεν απολαμβάνουν στον καπιταλισμό ας το ρίξουν αλλού το ανάθεμα. Όχι στον Στρος που θα ήθελαν και οι ίδιοι να είναι στη θέση του. Να ψηφίζουν Στυλιανίδη και Παπαρήγα (και άλλους και από το ΠΑΣΟΚ, τα πιο εξωφρενικά έβαλα εγώ) ξέρουν να κάνουν μόνο. Να πάνε να δουλέψουν ή να παίζουν ΤΖΟΚΕΡ, αντί να γκρινιάζουν για τα ... μεταπτυχιακά της ... ικανότητάς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.