12.4.11

Κυκλοφορεί την Τετάρτη το νέο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Έρχεται πιο σίγουρη από ποτέ!!! Την Τετάρτη 13 Απριλίου κυκλοφορεί το νέο αριστούργημα της 7ης τέχνης από την Τζούλια Αλεξανδράτου.
Με την υπογραφή του πορνοπαραγωγού Δημήτρη Σειρηνάκη και πρωταγωνίστριες την Τζούλια Αλεξανδράτου, την Βούλα Βαβάτση και την Ηλέκτρα Γαλανού, το νέο DVD ονομάζεται «Ελληνικό Αντρικό casting»!
Τι έχουν να δούνε τα ματάκια μας...

9 σχόλια:

  1. Ως... ποιος ξέρει πόσα μέτρα θα πάρει το ΠΑΣΟΚ και βγάζει την εθνική πορνοστάρ για να θυμηθούμε ότι εκτός από το να μας γαμ... κάποιοι άλλοι γαμ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/4/11 11:57

    Τα μέτρα δεν τα παίρνει το ΠΑΣΟΚ όπως εντέχνως διαδίσουν οι προδότες της χώρας ΝΔκράτες, ΣΥΡΙΖιώτες και Θεοδωράκηδες. Και τα αναπαράγουν βολεμένοι ή πληρωμένοι ή αστοιχείωτοι όπως ο Vassilis. Η ευθύνη του ΠΑΣΟΚ είναι για τα μέτρα που ΔΕΝ παίρνει ενώ πρέπει. Τα μέτρα τα έχουμε παρει για τον εαυτό μας όλοι μας για τη σκατοκοινωνία που φτιάξαμε και το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί γενναία και ειλικρινά να περισώσει όσο σώζεται. Τα μέτρα τα παίρνει η ανάγκη. Όχι το ΠΑΣΟΚ. ΑΠοτελούν μια σχετικά σωτήρια λύση εφόσον αναβάλλουν αρκετά το μοιραίο ή μπορεί και να οδηγήσουν γρήγορότερα από όσο περιμένουν οι επιτήδειοι επαγγελματίες ΆΝΤΙΠΑΣΟΚ και σε διέξοδο.

    Η ανάγκη παίρνει τα μέτρα vassilis. Το ΠΑΣΟΚ μπράβο που ανταποκρίνεται στη σωστή ανάγνωση της ανάγκης και αναχαιτίζει το χάος, την αστάθεια, το κοντό και το μακρύ κάθε παπάρα που βρήκε βήμα και αγανακτισμένους να τον ακούσουν.

    Η ανάγκη, η αποχή και ο παγκοσμιοποιημένο καπιταλισμός στον οποίο προθύμως συμμετέχουμε και καλώς παίρνει τα μέτρα που είναι βίαια γιατί όταν μπορούσαν να είναι ήπια ο Καραμανλής έδωσε εντολή για ακόμα ηπιότερη προσαρμογή εννοώντας ... απόκλιση από τα απαραίτητα.

    Το ΚΚΚΕ είναι έντιμο. Ηλίθιο και στον κόσμο του αλλά έντιμο. Το σύστημα γενικα΄φταίει λέει. Αλήθεια. Ξεχνά ότι το σύστημα είμαστε κυρίως εμείς εκτός από τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Δεν πειράζει που το ξεχνά. Εϊναι έντιμο και ξεκάθαρο. Και 5%. Το υπόλοιπο 95% είναι ο στόχος των λαϊκιστών και ΠΡΟΔΟΤΩΝ τύπου vassilis, Στυλιανίδης, Σαμαράς, Καραμανλής, Θεοδωράκης, Τσίπρας, Παπαδάκης, Αυτιάς και η λοιπή σάρα και μάρα. ΤΟ ΠΑΣΟΚ δεν είναι άγιοι αλλά δεν ψάχνουμε για αγίους. ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ (η σάρα και η μάρα που προανέφερα) ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ (Παπανδρέου και σοβαροί πολίτες που έχουν γνώσεις και σώας τας φρένας ακόμη κι αν ζορίζονται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. STAVROS.EPONIMOS12/4/11 21:46

    KALA AGORI M ESI ANONIME PRWTOS NA PAS TO PAREIS TO DVD GIATI XREIAZESAI LIGO TAKATAAKA,SE EXEI PEIRAKSEI STON EGEFALO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/4/11 00:23

    Και μετά το φιλοπασοκικό παραλλήρημα ας πούμε και καμία σοβαρή τοποθέτηση. Η οποία είναι μόνο μία ουσιαστικά. Ότι το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το κατάντημα της χώρας ως το πιο πολλά χρόνια κυβερνών κόμμα των τελευταίων 30 χρόνων και ότι τα μισά από τα νυν και πρώην κομματικά στελέχη έχουν ύποπτα αποχτηθείσες μεγάλες περιουσίες (βλ. Άκη). Την δε ανικανότητά τους να μαζέψουν χρήματα και να περιορίσουν την φοροδιαφυγή και τη διαφθορά την αφήνω ασχολιάστη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/4/11 05:23

    to sxolio tou apo panw profanws prokeitai gia trolling! Alliws dn eksigeite i anwnumia se sindiasmo me me to anekdiigito keimeno...

    P.S. kai to diko mou sxolio einai anwnumo, dedomenou tou fovou mou pros to pelatiakou kratos prasinofrourwn pou dhmiourgise to PASOK apo tin dekaetia tou 80.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/4/11 15:08

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΔΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΗ ΣΙΑ. ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΑΛΛΟΥ. ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΧΑΛΚΕΥΕΤΕ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ:
    -ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗ ΧΩΡΑ
    -ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
    -ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
    -Ο ΤΖΕΦΡΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ κτλ κτλ κτλ

    ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΤΑ ΕΣΩΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΤΑΝ. ΤΗ ΜΠΑΚΑΛΙΚΗ ΤΩΝ ΕΥΘΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΝΔ.
    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟ. ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΙΩΠΑΤΕ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΔΚΡΑΤΕΣ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΔΚΡΑΤΕΣ. ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΓΥΜΝΝΩΝΕΙ ΧΩΡΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΛΥΚΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΝ.

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΔΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ.

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΔΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ Η ΧΩΡΑ ΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΧΑΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΩΦΕΛΕΙΣΘΕ.

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΔΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΓΗΣ, ΤΗΣ ΣΕΒΑΘ ΣΕΠΕΚ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΔΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΧΥΛΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΠΟΥ ΤΙΝΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ... ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΔΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΩΝ ΣΑΜΑΡΙΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΩΝ ΜΚΟΜΟΤΗΝΑΙΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜ, ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟ ΚΑΙ ΔΙΥΛΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ ΑΠΛΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΚΩΝ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΡΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΠΟΥ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ 'ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ' ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΓΙΑ ... ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ... ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΔΕ ΓΛΙΤΩΝΕΤΕ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΥΓΧΩΡΕΙ. Ο ΛΑΟΣ ΠΟΤΕ. ΑΠΛΑ, ΑΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ. Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/4/11 16:07

    ρε αντε ******* καραγκιοζη..πασοκ και μαλακιες..ΙΔΙΑ σ***a ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ρε..Το πασοκ ισως το μeγαλυτερο απο ΟΛΑ τα προηγουμενα.. Επι εποχης "ανδρικου" αρχισε να περνει την κατρακυλα η ελλαδα..το θυμασε πρασινοφρουρε?απλως ο γιωργακης συνεχιζει το καταστροφικο εργο του μπαμπα που to αφησε στη μεση: Nα ξεπαστρεψουν την χωρα :) Oχι οτι ΝΔ κτλ ειναι καλυτεροι, αλλα το πασοκ ειναι σιγουρο οτι το σιγονταρουν αμερικανοι κτλ,οπως αμερικανοι εριξαν τον καραμανλη.Εδω ο γιωργακης δεν ξερει να μιλα ελληνικα καλα-καλα...ΕΛΕΟΣ..Ολοι οι υπουργοι του,τυχαιο ειναι οτι ηταν σε..πανεπιστημια της αμερικης?Ξυπνατε ρεεε..Πανε να μας κανουν γιουσουφακια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/4/11 21:07

    Ελληνικά δε μιλά ρε ούφο με σκούφο γιατί δεν έχει μάνα από το χωριό σου, καράβλαχε, που τα 2/3 των αυτόχθονων είναι λειτουργικά αναλφάβητοι και αγροίκοι και άξεστοι και ανορθόγραφοι και κομπλεξικοί κωλοέλληνες. Πολύ μεγάλο έγκλημα να έχεις μάνα όχι ελληνίδα. Και επειδή ξενιτεύτηκε σε ηλικία 12 ετών βλαμένε ημιμαθή νεοέλληνα της μίζας και τω παρακαλιών. Λόγω χούντας βλήμα. Και τα 'πας αμερικανός μαφιόζος και ανθέλληνας' να τα πουλήσεις αλλού. Σιγά μη πάρουμε για πολιτικό παράδειγμα τον Κώστα τον ΚΑραμανλή... Τον ... Έλληνα. Ή τον Ψωμιάδη, τον SG (Super Greek)! Χίλιες φορές καλύτρεροι από τους λεγάμενους ο Δρούτσας και ο Γερουλάνος. Δεν ψαρώνουμε μπλε στρουμφάκια της Τζότζολα. Δεν ψαρώνουμε για τη 'δίκαιη' αγανάκτησή σας. Μια χώρα κάπως ψιλοστρωμένη, οι ...ικανοί αντιαμερικάνοι (χαχαχα....) σας την κάνανε σκουπίδι και έρμαιο του κάθε επιβουλέα. Με τα βολέματα και τις κλεψιές σας ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. Άσε λοιπόν το 80 κατά μέρος ή μάλλον κάνε το σταυρό σου στον ΑιΣημίτη που μας έσωσε το 85 εναντίον των ελληνατράδων, των συνδικαλιστών της ΔΕΗ, και του """"λαού"""" και πάνε να δουλε΄ψεις να βγούμε από την κρίση. Αίντε Άιντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/4/11 21:17

    ΣΕ ΠΟΙΟΝ "ΑΝΔΡΙΚΟ" ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ; ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΘΡΕΨΕ ΜΕ ΛΟΓΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 60% ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΕΝΙΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΑΡ#$^#ΔΙΑ ΝΑ!!! ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ!!!! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥς ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟ 1987; ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΚΟ ΛΕΕΙ; ΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΜΙΛΑΕΙ; Η ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ ΣΕΒΑΣΤΗ, ΑΛΙΜΟΝΟ... ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΡΙΣΙΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ 87, ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ....
    ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ
    1. ΗΡΘΑΝ ΣΑΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΡΜΗΞΑΝ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ
    2. ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΙΚΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΣΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΛΑ
    3. ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΔΚΡΑΤΕΣ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ "ΑΝΤΙ" ΕΠΙΣΗΣ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ

    ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ Ο ΟΧΛΟΣ (ΕΜΕΙΣ) ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ, ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΑΜΠΟΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.