18.4.11

Οι μόνοι δημοσιογράφοι που ακολούθησαν τον Αντώνη Σαμαρά παντού!

Μπορεί να τους χάλασε το πρωινό και το μεσημεριανό του Σαββάτου τους η επίσκεψη Σαμαρά στην Θράκη, αλλά οι δημοσιογράφοι είναι πάντα στο καθήκον. Πόσο μάλιστα αυτοί των Περιφερειακών Μέσων, που κάνουν την δουλειά τους σίγουρα καλύτερα, πιο αντικειμενικά και χωρίς να πληρώνονται!!!
Όχι για τους συγκεκριμένους της φωτογραφίας … αλλά για άλλους που τις τελευταίες ημέρες χάνουν την δουλειά τους, δεν πληρώνονται στην ώρα τους, ενώ άλλοι έχουν να λαμβάνουν…
Οι αγαπημένοι φίλοι – δημοσιογράφοι, τεχνικοί της φωτογραφίας ακολούθησαν τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά σε όλη του την περιοδεία στην Θράκη! Ήταν οι μοναδικοί. Από αριστερά: Κώστας Τοτοκώτσης, Ηλίας Δάμος από το R Channel, Χρήστος Χατζημίσης από το Θράκη ΝΕΤ και Βάσω Μαχαίρα από την ΕΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.